ДО НОВИХ СПОРТИВНИХ ПЕРЕМОГ У ФУТЗАЛІ!

ДО НОВИХ СПОРТИВНИХ ПЕРЕМОГ У ФУТЗАЛІ!

Я, Шумаков Дмитро, як гравець та капітан футзальної команди ДУЕТ (колишньої КЕІ), хочу поділитись корисною інформацією з майбутніми чемпіонами - спортсменами з нашого університету. У 2020 році закінчив бакалаврат у ДУЕТ «ННЕІ» та отримав диплом з відзнакою, а в теперішній час навчаюсь на шостому курсі ДУЕТ за спеціальністю «фінанси, банківська справа та страхування», поєднуючи навчання з роботою на ПАТ «АрселорМіттал КривийРіг» у відділі управління казначейством. Та хочу сказати, що при цьому я завжди любив грати у футбол, ще з юних років.

Наразі ми всі опинилися в складній ситуації карантинних обмежень і, зрозуміло, що здоров'я гравців і вболівальників сьогодні важливіше, ніж проведення турнірів, у яких ми досить успішно приймаємо участь. Користуючись нагодою, проведемо невеличкий екскурс з історії створення футзальної команди ДУЕТ. Вже понад 5 років поспіль ми досить упевнено доводимо, що в нашому регіоні Державний університет економіки і технологій не тільки пріоритетно впроваджує та застосовує інноваційні підходи для якісної підготовки компетентних фахівців економічного, юридичного і технологічного спрямування та сучасних інформаційних технологій, а й ще успішно розвивається. Для цього тут створені всі умови плідного тренувального процесу – спортивну складову розвитку молодої людини за різними ігровими та командними видами.

Як підтвердження зазначеного, зайняті неодноразово призові місця на змаганнях у міському футзалі. Зокрема, за своє навчання в інституті, ми з студентською командою досягли чимало перемог: срібні призери сезону 2016-2017 рр. Міського чемпіонату з футзалу третьої ліги. Команда відзначилася найкращою результативністю з кількості забитих голів, кращий бомбардиром Помазков Максим, який за сезон забив у ворота суперників понад 25 м’ячів. У цьому ж сезоні, команда стала срібним призером у турнірі серед закладів вищої освіти міста Кривого Рогу; Бронзовий призер сезону 2017-2018 рр. Міського чемпіонату з футзалу першої ліги.

Доречі, під час закінчення першого кола, футзальна команда восени 2017 року зіграла товариський матч в м. Києві з командою Київського національного економічного університету ім. В. Гетьмана і перемогла у підсумку 11:8. У сезоні 2019-2020 рр. Команда в 2-му колі змагань перебувала на 4-му місці у другій лізі чемпіонату міста з футзалу, перебуваючи на відстані 6 залікових очків від першого місця. При цьому Шевченко Максим, який забив 14 м’ячів, перебував на першій позиції серед кращих бомбардирів чемпіонату. Але з введенням в нашій країні карантинних заходів, чемпіонат міста було призупинено.

Саме поєднання навчання зі спортом завжди давало мені мотив для досягнення нових успіхів. Інколи таке поєднання було не простим, багато сил та часу витрачалося, проте життя швидкоплинне і кожна хвилина варта, щоб витрачати його на навчання і подальший розвиток. Тож бажаю всім здобувачам і молодій студентській команді ДУЕТ з футзалу натхнення і щастя у нових починаннях на шляху до перемог.

Оскільки ми ще досить молода команда, маємо непогані перспективи у подальшому розвитку футзалу в університеті, у тому числі з залученням здобувачів коледжів, що входять до нашої структури. І якщо ти молода людина зі спортивним нахилом, яка ще не наважується приєднатися до студентської команди, ми завжди раді новим потенційним гравцям у нашому колективі. Також Ви можете за бажанням переглянути всі матчі в онлайн-режимі прямого ефіру та гольові моменти команди ДУЕТ на Ютуб-каналі за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCM4otwxyBakB2dbQOJHzYTQ.

На разі команда виступає у 2-й лізі чемпіонату міста з футзалу. Тренування нашої команди вже розпочалися у вересні, хоча зараз тимчасово призупинились внаслідок вимог карантинних обмежень. Спортивна зала знаходиться в навчальному корпусі по вул. Медичній, 16, де ми збираємось у вівторок і четвер з 14:00 до 15:30 год. Отже, сподіваймося на якнайшвидше закінчення карантину і відновлення чемпіонату. А поки наше побажання вболівальнику – набратися терпіння і наснаги та обов'язково дотримуватись медичних рекомендацій!

Залишайтесь вдома, навчаючись у дистанційному режимі, а після стабілізації ситуації будемо раді Вас бачити на матчах студентської футзальної команди, відчуваючи Вашу підтримку з прапором ДУЕТ на трибунах.


Капітан студентської футзальної команди                                     Дмитро Шумаков

Офіційний представник СФК ДУЕТ                             д.т.н., професор О.А. Темченко

19.10.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©