До Сум за новітніми технологіями для "Нової Фабрики"

До Сум за новітніми технологіями для "Нової Фабрики"

Делегація ДУЕТ знову побувала у Сумах. Цього разу приводом для зустрічі з нашим партнером, Сумським державним університетом, стала потенційна співпраця в рамках проєкту «Нова Фабрика". 

21 липня представники ДУЕТ та ПАТ «АрселорМiттал Кривий Рiг» здійснили робочий візит до СумДУ. Під час зустрічі обговорювався досвід сумського вишу в автоматизації дистанційного та змішаного навчання, розробки курсів із використанням доповненої реальності, а також можливості використання цих напрацювань при реалізації освітнього проєкту «Нова Фабрика». 

Новітні підходи та форми освіти із залученням передових технологій є одним із пріоритетів проєкту, і ПАТ «АрселорМіттал» звертає особливу увагу на цей компонент навчання. «Для нового проєкту ми шукаємо нові, цікаві сучасній молоді форми навчання. Наразі віртуальна та доповнена реальність – це те, що максимально цікавить студентів» - зазначила начальник управління з оптимізації процесів, навчання та розвитку персоналу «АрселорМіттал Кривий Ріг» Катерина Залозних

Під час візиту криворізька делегація відвідала онлайн-студії та лабораторію віртуальної та доповненої реальності «Ulab», а також ознайомилася з профорієнтаційними програмами, внутрішньою політикою та особливостями взаємодії з бізнесом  СумДУ. 

Нагадаємо, співпраця ДУЕТ з Сумським державним університетом розпочалася з успішної реалізації спільного профорієнтаційного проєкту з використанням інноваціних технологій, створених у СумДУ. 

За матеріалами https://news.sumdu.edu.ua 

Фото - https://news.sumdu.edu.ua  

22.07.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©