Дипломи отримали. Та навчання продовжимо!

Дипломи отримали. Та навчання продовжимо!

Випускник ДУЕТ - це статус на все життя. Він відкриває перспективи і зобов'язує водночас. Бути чесним, відповідальним, відкритим, постійно працювати над тим, щоб бути кращою версією себе - принципи ДУЕТ, які випускники несуть у широкий світ

5 липня 2021 року спільнота випускників поповнилася талановитими, амбіційними і цілеспрямованими хлопцями та дівчатами. Студенти Навчально-наукового Економічного, Технологічного інститутів, Інституту управління та бізнес-освіти, юридичного факультету та факультету інформаційних технологій отримали бакалаврські дипломи. 

Цього дня також вперше в ДУЕТ дипломи отримали студенти освітнього ступеня "молодший бакалавр" за спеціальностями "Психологія", "Право", "Фінанси, страхування та банківська справа". Це їх перший і точно не останній здобуток на ниві вищої освіти. Попереду - диплом бакалавра та магістерський ступінь! 

IT hub&coworking на час урочистостей став епіцентром радості та гордості за здобутки вже колишніх студентів. Не менш хвилюючим цей день став і для батьків випускників, а також для викладачів і керівництва нашого вишу. Важливий життєвий етап – навчання у виші – завершено. На часі - нові вершини та шляхи. 

Випускників привітав т.в.о. ректора, доцент, кандидат наук з державного управління, Валентин Орлов:

- Ми нещодавно здобули для нашого вишу новий статус - Державний університет економіки і технологій, тож у вашому дипломі буде саме такий запис. Я переконаний, що для кожної людини перша Альма-матер найважливіша (а у вас будуть, сподіваюсь, ще й інші), та все ж першу ніколи забути неможливо. Прийміть щирі побажання бути надійними, впевненими громадянами нашої держави. Я бажаю вам робити Україну кращою, тому що вона цього заслуговує. Ми сподіваємось на вас! Слава Україні!

Серед найщиріших привітань – привітання в.о. проректора з науково-педагогічної, навчальної роботи та міжнародної діяльності, д.е.н., професора Сергія Гушка, голови ради студентського самоврядування Анни Великої, деканів факультетів, викладачів і колишніх випускників. І, головне, звучало у привітаннях, не зупинятися на досягнутому, навчатися все життя.

- Що я можу відчувати в цю мить? – ніби запитує сам себе випускник Микола Мамаєнко. - Роки навчання промайнули дуже швидко. Були, звичайно, у мене й такі моменти, коли було тяжко, але все вдається, і треба йти далі. Буду продовжувати своє навчання в ДУЕТ.

Щасти ж вам, наші випускники! Але не прощаємось із вами, до зустрічі у вересні!

Більше фото можна знайти ТУТ 

06.07.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©