Юридичний факультет ДУЕТ долучився до правозахисного форуму

Юридичний факультет ДУЕТ долучився до правозахисного форуму

Зупинимо і попередимо насильство разом!

29 червня Державний університет зустрічав правозахисний форум "Зупинити насильство". Цей захід символічно відбувся одразу після відзначення Україною 25-ї річниці прийняття Конституції України. Форум зібрав небайдужих правників і представників уповноважених суб'єктів реагування і протидії домашньому насильству.

Тема, яка, на жаль, не завжди обговорюється вголос, а частіше просто замовчується, вже тривалий час розробляється і просувається у професійну правничу спільноту інтеграторкою Криворізького місцевого центру з безоплатної вторинної правової допомоги Наталею Кожем’якою. Юридична клініка Державного університету економіки і технологій стала співорганізатором цього заходу.

Катерина Дацко, в.о. декана Юридичного факультету:

- Ми вже не перший рік співпрацюємо з Криворізьким місцевим центром із безоплатної вторинної правової допомоги та з самою пані Наталею. Знаю, що її бажання змінити світ на краще є нестримним, а те, що робиться нами разом, завжди несе важливу соціальну та правозахисну місію. Декілька років тому це був «Форум прав людини», численні спільні заходи правової просвіти і просто дружня підтримка у розвитку безоплатної правової допомоги міста та регіону. Впевнена, що тема домашнього насильства просто зобов’язана бути досліджена під час навчання юристів, і не лише з правової, а й із психологічної сторони. На Форумі ми мали нагоду презентувати здобутки нашої Юридичної клініки у сфері правозахисту і поділитися секретами залучення майбутніх правників до її роботи, формування у них свідомості правозахисника та цінностей людської гідності і прав людини.

На заході також було презентовано відеоролик студентів Юридичного факультету ДУЕТ
з нагоди державного свята Дня Конституції України.

30.06.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©