З понеділка – екзаменаційна сесія

З понеділка – екзаменаційна сесія

Залікова сесія розпочалася у звичайному режимі згідно графіка освітнього процесу

На даний час студенти складають заліки, отримують допуски до іспитів. Основна частина екзаменаційної сесії розпочнеться вже з наступного тижня і для того, щоб здобувачі вищої освіти успішно її склали, Центр студентських комунікацій проводить тренінг (як і зазвичай, перед кожною сесією). Тренінг є нагадуванням про те, яким чином користуватися і як складати сесію у «хмарному» середовищі. Це ще раз нагадуватиме студентам, як правильно виконати весь порядок дій і тим самим зменшить навантаження на ЦСК з приводу технічних питань і з якими, можливо, стикаються студенти під час складання іспитів.

Отже, слідкуйте за оголошенням. Всі старости отримали безпосередньо телефонні дзвінки і повідомлення як на електронну пошту, так і особисто від диспетчерів ЦСК.

Отже, 31 травня о 15:00 год. в ZOOM відбудеться тренінг. Запрошуємо взяти у ньому участь!

Катерина Голікова,
заступник керівника Центру студентських комунікацій:

***

Для першокурсників усе це вперше. Діляться вони своїми роздумами:

Дмитро Шаблій (МЕВ-20-1):

- Перший навчальний рік у нас, першокурсників, був досить незвичайним, оскільки ми навчались дистанційно. Це в мене перший такий досвід у житті. Дуже приємно, що розвивається цей напрямок. Мені здається, за ним – майбутнє навчання. І у нас, перших, з’явилася така можливість. Та все ж, коли ми зустрілися сьогодні, це набагато веселіше – бути разом зі своїми одногрупниками.

Валерія Григоренко (МАР-20-1):

- Цей навчальний рік був досить дивним. Як на мене, тому що це був зовсім новий досвід – навчатися дистанційно в університеті. Адже тут, у ЗВО, все зовсім інакше, аніж у школі: знайомство з викладачами, з групою, тримати завжди контакт із ними. Це було важко, але я дуже вдячна, що маю такий досвід. Вважаю, це мені допоможе в житті, я вже увійшла в ритм , і сподіваюсь, іспити складу добре.

***

В аудиторіях відчувається пожвавлення... Останні приготування до літньої екзаменаційної сесії: питання студентів - відповіді викладачів, остаточні уточнення - і вперед, до закінчення навчального семестру. Після успішного складання іспитів чекають на студентів кого відпочинок, а кого й робота. Бажаємо успіхів!

27.05.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©