Нагородження переможців Міжнародного конкурсу молодіжних бізнес-проєктів та стартапів

Нагородження переможців Міжнародного конкурсу молодіжних бізнес-проєктів та стартапів

17 травня 2021 року відбулось нагородження дипломами переможців учасників Міжнародного конкурсу молодіжних бізнес-проєктів та стартапів, що проходив в рамках Міжнародного конгресу Society of Ambient Intelligence 2021, який ппоходив 12-16 квітня 2021 року. Від нашого університету було обрано три команди, що брали участь вже на міжнародній арені. Бізнес-проєкти учасників стосувались як соціального підприємництва, так і комерційної діяльності.

Нагородження проходило в IT-Hub coworking ДУЕТ. Вступне слово взяв в.о. директора економічного навчально-наукового інституту Руслан Дутчак та привітав команди з перемогами у міжнародному конкурсі. Також відзначив значимість та креативність бізнес-ідей. Координатор конкурсу  Вікторія Радько та представник журі Світлана Мацюра, долучились до сказаних слів та наголосили на значимості участі студентів у подібних конкурсах як міжнародного, так і всеукраїнського рівнів. Загалом вручення відбувалось в приємній атмосфері.

За результатами нагородження, команда у складі: Валерії Азьоми, Юліїї Кикоть та Богдана Магаса ТОВ «Impulse» з переробки пластикових пляшок у паливо були нагороджені дипломом І ступеня за зайняте перше місце у конкурсі.

Команда у складі Альони Ялової та Юлії Сумченко з проєктом «Sweet moment» зі створення блогерської соціально-орієнтованої фотостудії отримали диплом ІІІ ступеня за зайняте третє місце.

В номінації «Кращий бізнес-проєкт по роботі з молоддю» було нагороджено Тріфонову Дарину з проєктом «Робота Єнота» зі створення онлайн-платформи з надання допомоги у пошуку роботи для молоді.

Всі команди отримали також сертифікати учасників конкурсу.

20.05.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©