Захист у металургів пройшов успішно

Захист у металургів пройшов успішно

27 січня у IT-hub&coworking, що знаходиться в навчальному корпусі Державного університету економіки і технологій на пл. Визволення, відбувся захист магістерських робіт випускників Технологічного інституту ДУЕТ

Незважаючи на таку «зимову» погоду: дощ і сире, холодне повітря, настрій у випускників був відмінний. У них успішно пройшов захист! Сьогодні захищалися студенти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування», 136 «Металургія», 151 «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка».

Після всіх хвилювань, які супроводжували цей відповідальний час, випускники почули багато хороших слів від своїх старших товаришів, викладачів і керівництва інституту, які побажали своїм (тепер уже в минулому) студентам усіляких гараздів у їхньому житті.

Дмитро Пополов, в.о. директора Технологічного інституту, кандидат технічних наук, доцент кафедри інжинірингу з галузевого машинобудування:

- На сьогоднішній день Технологічний інститут Державного університету економіки і технологій здійснив випуск студентів, які отримали освіту за другим магістерським рівнем. Це майбутні фахівці для гірничо-металургійної галузі, які можуть вирішувати поточні завдання виробництва, а також обґрунтовувати його покращення та модернізацію. Ми пишаємося ними і бажаємо їм усього найкращого.

Володимир Засельський, в.о. завідувача кафедри інжинірингу з галузевого машинобудування, доктор технічних наук, професор:

- Шарль Азнавур, видатний шансоньє, якось сказав: «Цінуйте час, коли можна сховатися за спину мами, потім будете жити на протягах, і це страшно і боляче». Аналізуючи те, що він сказав, можу доповнити, що протягом 4-5 років кафедра для студентів була їхньою матір’ю, яка все зробила, щоб випустити їх у велике життя. Важливо ще й те, щоб цим людям, які закінчили виш, не було ні страшно, ні боляче. І щоб вони могли адаптуватися і розправити крила, щоб знайшли себе у цьому непростому житті і щоб у них життя склалось як слід. Тоді можна сказати, що вони відбулися, що кафедра виконала свій обов’язок і ми маємо результат.

Говорить випускник-магістр Юрій Гук:

- Я вдячний Технологічному інституту за те, що отримав знання з металургії. Якби не навчання в інституті, то я б, напевно, не знайшов свій шлях у житті. Я хочу вдосконалюватись у своїй професії і в подальшому хочу стати справжнім майстром у своїй справі. А для цього потрібно постійно працювати над собою і вдосконалюватись у професії, й постійно отримувати нові знання.

27.01.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©