Дипломи магістрів вручено

Дипломи магістрів вручено

5 січня 2021 року відбулась урочиста церемонія вручення дипломів магістрів економічного інституту, юридичного факультету та факультету інформаційних технологій ДУЕТ. В умовах карантинних обмежень вона пройшла у формі Zoom-конференції. Але це не завадило зробити фінальний акорд великої - тривалістю більш ніж 5 років - студентської симфонії урочистим і зворушливим водночас.

На онлайн-врученні дипломів були присутні представники студентської спільноти - голова Ради студентського самоврядування Анна Велика, яка модерувала захід, а також «уповноважені посли» випускників - тепер вже магістр права Микита Водзянський, магістр менеджменту Владислав Чайка та магістр інженерії програмного забезпечення Владислав Барановський.

Церемонія відбувалася у кількох студіях одночасно: студія модератора  була мозковим центром і серцем усього заходу, надихала і вела за собою; зал вручення дипломів, де були присутні проректори ДУЕТ, директори інститутів та декани факультетів, - місце офіційної церемонії та теплих привітань; студія студентів - концентрація енергії та рішучості з домішками передчуття великих звершень. Ці ж відчуття переповнювали кожного випускника перед моніторами, і з цими ж відчуттями, впевнені, вони почнуть підкорювати світ.

Щирими та сердечними були привітання завідувачів кафедр, які наголошували: Університет пишається кожним з випускників і чекає на їх повернення у рідні стіни з історіями свого успіху.

Із завершенням навчання та початком нового - професійного - шляху випускників  привітали партнери ДУЕТ:  в.о. директора з персоналу та соціальних питань Приватного акціонерного товариства «Інгулецький ГЗК» Володимир Крот, начальник відділу по роботі з навчальними закладами ПАТ АрселорМіттал Ірина Рябінкова, голова ГО «Криворізька фундація майбутнього» Олена Лещенко. Гості побажали випускникам великих успіхів, надзвичайних досягнень та невичерпної енергії для досягнення своїх мрій. 

Естафету привітань перейняли першокурсники і відомі випускники ДУЕТ, які подарували новорічний концерт та святковий настрій усім присутнім.

Дорогу подолає крокуючий! Диплом - це ще один крок на невідомому, непередбачуваному, але такому цікавому шляху  Життя. Випускники, щасти вам на ньому!

06.01.2021
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©