Студенти-міжнародники на пульсі світу

Студенти-міжнародники на пульсі світу

Студенти кафедри міжнародної економіки провели яскравий марафон світових новин - дайджест Міжнародників 2020!

Справжній інформаційний стрім охопив питання постпандемічних міжнародних відносин та уроків для світу, економічних результатів країн у 2020, світового інформаційного вибуху та феномену соцмереж, цікавих винаходів, лідерів думок, штучного інтелекту, екології....

Разом студенти усіх курсів університету окреслили економічну, політичну та дипломатичну карту світу в 2020-му. Приємно відзначити, що жодна із презентацій не залишила аудиторію байдужою, надихаючи на важливі глобальні питання.

Говорять студенти – учасники дайджесту.

Ганна Велика, староста магістрів (спеціальність "Міжнародні економічні відносини"), голова РСС Державного університету економіки і технологій:

- Це було неймовірно! На три години ми поринули в світ міжнародних новин, зовсім забувши про вимушені кордони карантину. Дякую Ірині Іванівні Максимовій за цю ініціативу, сподіваюсь, такий івент стане традицією  міжнародників на багато років.

Дмитро Пас, староста 1 курсу (спеціальність "Міжнародні економічні відносини"):

- Дайджест зміг нас усіх об’єднати в одну згуртовану команду. У нас були спільні цілі, але доволі різні глобальні теми, які потребують особливої уваги і рішень. Сьогодні також важливо розуміти, чого слід очікувати від світового суспільства і як ми можемо бути задіяні в цьому. І кому, як не нам, робити нові відкриття, підвищувати економічний прогрес або ж просто рішуче зайнятися нашою екологією?

Надія Торгунакова, староста 1 курсу (спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації, регіональні студії»):

- Дуже цікавий дайджест! Усі студенти творчо підійшли до завдання. Мені сподобалося, що саме міжнародники підвели підсумки цього року і зробили деякі припущення щодо наступного. Також дякую викладачам за підтримку, цікаві питання та допомогу в підготовці.

- Ми усією кафедрою дуже пишаємося нашими студентами-міжнародниками! - зазначила в.о. завідувача кафедри міжнародної економіки Ірина Максимова. - Цей рік точно увійде в історію і приємно, що студенти усіх курсів обох спеціальностей «Міжнародні економічні відносини» та «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» взяли активну участь у підготовці дайджесту. Відчуття такої єдиної спільноти неймовірно надихає! Наші студенти відкрилися як багатогранні, креативні та розсудливі. Справжні майбутні міжнародні діячі.

Як відзначила доцент Ірина Єгорова:

- Міжнародні події можуть мати різне політичне, економічне, соціальне та емоційне забарвлення, проте ми живемо в реальному світі і наша обізнаність дозволяє на них адекватно реагувати і зробити кращою оточуючу нас реальність!

У теплій і, водночас, продуктивній атмосфері кафедри міжнародної економіки, учасники дайджесту сформували власне бачення майбутнього 2021 року, який 100% подарує міжнародній спільноті нові надії!

У підсумку зустрічі, професор кафедри міжнародної економіки Володимир Васильович Кулішов побажав усім учасникам стати лідерами думок у майбутньому, продовжувати науковий пошук, впевнено йти до своєї мети і підкорювати нові вершини міжнародної взаємодії.

 

10.12.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©