Вітаємо з Міжнародним днем студента!

Вітаємо з Міжнародним днем студента!

Дорогі студенти!

Прийміть щирі вітання з Міжнародним днем студента!

17 листопада має особливе значення для студентів усього світу. Це свято об'єднує молодих людей усіх навчальних закладів. Студенти завжди були авангардом української молоді. Від Вашої небайдужої життєвої позиції, активної участі у суспільно-соціальних перетвореннях великою мірою залежить майбутнє України.

Освіта - скарб, який потрібно віднайти, примножити і передати іншим, щоб не втратити його історичну значимість і неповторну новизну!

Chers amis! Je vous souhaite à l'occasion de votre fête de l'énergie, de la perceverence, du courage et beaucoup d'enthousiasme sur ce chemin difficile aux connaissances. Bonne chance!

Ви - нестримні, розумні, креативні та небайдужі - найкращі студенти Державного університету економіки і технологій ! 

Для когось - це свято перше у житті, а комусь вже є, що згадати. У будь-якому разі, не пропустіть цей день! Заплануйте щось неймовірне на свої наступні роки навчання і обов'язково успішно реалізовуйте!  Створюйте, мотивуйте, ініціюйте і все у вас вийде! Будьте здорові і креативні! Без вас офлайн дуже сумно, але ми завжди на зв'язку!

Бажаємо усім студентам здоров'я, успіхів, творчого натхнення у навчанні та житті! Здійснення усіх мрій! Нехай завжди залишиться з вами радість чудових студентських років!

16.11.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©