Плани нової РСС – навчаємось і мріємо

Плани нової РСС – навчаємось і мріємо

Нещодавно відбулися студентські вибори: обрання голови ради студентського самоврядування університету – нею стала Аня Велика, та обрання голів РСС факультетів...
І відразу ж розпочалася робота й активне вирішення важливих питань
.

Про свої задуми розповідать студенти - активісти РСС

Аня Неоднича, голова РСС ЮФ:

- Перші збори ЮФ у цьому році пройшли 13 жовтня. Зібралось коло зацікавлених людей у розвитку юридичного факультету. Це майбутня команда РСС ЮФ. Познайомилися, вибудували основні напрямки діяльності, розставили пріоритети. Попереду багато цікавої та плідної роботи!

Євген Зєлов, голова РСС ТІ:

- Ці збори дали нам хорошу основу, щоб почати  розбудовувати на ній фундамент. І ми знайшли ті напрями, у яких ми будемо розвиватися і рухатися надалі.

Олена Познякова, голова РСС ЕІ:

- Збори РСС економічного інституту так само пройшли на «ура». Головним завданням було створення активної ініціативної команди, організувати робочі групи і роззнайомитися з новенькими в лавах студради.  У нас виявилася величезна кількість бажаючих ініціативних студентів.  Залишилося  головне – «розбудити» першачків, влити їх у колектив і розкрити їхній потенціал в командній роботі.

Данило Кушнірук, голова РСС ФІТ:

- Збори РСС ФІТ пройшли дуже круто. Ми зібрались ініціативною командою наступного дня після виборів, щоб якнайскоріше обрати напрям нашої роботи. Першокурсники були дуже зацікавлені у роботі студентського самоврядування. Тож ми одразу обрали, якими проєктами вони хочуть займатися найближчим часом.

Побажаймо юним успішного втілення усього задуманого у життя! 

20.10.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©