Голова РСС ДУЕТ - Анна Велика

Голова РСС ДУЕТ - Анна Велика

Як ми вже повідомляли, 5 жовтня відбулися дебати кандидатів на посаду голови РСС і голів ради студентського самоврядування факультетів. Нагадуємо, що на голову РСС ДУЕТ претендувало четверо студентів, зокрема: Анна Велика (економічний інститут), Ілія Гіоргадзе з юридичного факультету і два кандидати з технологічного інституту: Євген Смаглій та Олександра Горяєва.

8 жовтня відбулося таємне голосування і вже після 14:00 години було визначено переможців.

...Головою виборчої комісії Катериною Лозівець оголошуються результати виборів.

Отже, головою РСС ДУЕТ стала Анна Велика. Головами РСС факультетів стали: Олена Познякова (економічний інститут), Євгеній Зєлов (технологічний інститут),  Анна Неоднича (юридичний факультет), Данило Кушнірук (факультет інформаційних технологій).

Вітаємо переможців!

Говорить голова РСС університету студентка 5-го курсу Анна Велика:

- Не хочу казати ніяких «я», тому що «я» більше немає. Сьогодні студентство Державного університету економіки і технологій створило орган студентського самоврядування і саме завдяки їм ці вибори відбулися. Обрано переможців і їх колег. І, дійсно, РСС – це п’ять особистостей, які готові до плідної праці: я як голова і четверо голів факультетів. Вже наступного тижня, я впевнена, нас буде ще більше. Чекайте – вже незабаром наш потужний орган запрацює!

09.10.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©