Вітання колег напередодні свята

Вітання колег напередодні свята

Ми зустрічаємо вчергове День працівника освіти. Настрій – дякуючи нашій студентській молоді, яка завжди креативно і цікаво вміє привітати своїх викладачів, – чудовий. І хоч нинішнього року воно не таке гучне, як завжди, але квітів і посмішок усім вистачає.

З яким настроєм і що хочуть побажати викладачі самі собі і своїм колегам, ми звернулися
до них напередодні свята. І ось що вони розповіли:

Олександр Астаф’єв, керівник Центру студентських комунікацій:

- У першу чергу, хочеться привітати викладачів нашого університету (і не тільки університету, а й усіх причетних до цього) зі святом – Днем учителя, викладача, педагога, і побажати їм здоров’я у наш важкий час, пов'язаний із пандемією. Бажаю, щоб вона скоріше закінчилась і щоб навчальний процес уже повністю увійшов у колію, в якій він повинен бути. А ще – щоб не було ніяких карантинів, не було жодних обмежень, щоб студенти могли спокійно ходити на заняття, а викладачі не боялись їздити в транспорті, щоб не захворіти на коронавірус. Хочу висловити надію, що пройде певний час і все стане на свої місця, і наш новий університет займе гідне місце в ряду вищих навчальних закладів України. Зі святом, шановні колеги!

Вікторія Соловйова, завідувач кафедри інформаційних технологій і моделювання:

- Напередодні свята  освітян мені б хотілося побажати всім творчої наснаги, здоров’я, бо воно нам необхідне для того, щоб реалізовувати  ті проєкти і програми, і ті завдання, які ставить перед нами керівництво університету, Міністерство освіти і науки України і Національне агентство з якості освіти. На сьогоднішній день перед нами стоять досить серйозні випробування. Ми стали незалежним навчальним закладом – Державним університетом економіки і технологій. І зрозуміло, нам треба себе зараз позиціонувати на ринку освітніх послуг як новий навчальний заклад. І тому перед викладачами, перед співробітниками постає досить складне завдання – бути конкурентними на ринку освітніх послуг. Я впевнена, у нас настільки гарний колектив і в нас є багато талановитих людей, які  справляються з цими викликами, що стоять перед нами сьогодні. Хочу побажати викладачам гарних студентів, щоб  в аудиторіях нашого університету було якомога більше студентів, щоб він став для них рідною домівкою, і студентські роки запам’яталися як найкращі роки їх молодого життя.

Антон Алексанкін, студент 3-го курсу, майбутній журналіст:

- Освітяни – це дуже важливі люди в нашому суспільстві, тому що це саме ті люди, які дають знання, які пояснюють життєві цінності для молодої людини і розкладують їх «по полицях», категоризують їх – спасибі їм за це! Є викладачі, які насправді з душею віддаються своїй улюбленій роботі, з ними приємно спілкуватися не тільки на парах, а й у позанавчальний час. Це є дуже почесно. І дуже важливо – бути викладачем саме хорошим!

02.10.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©