Бережіть себе і своїх близьких

Бережіть себе і своїх близьких

Шановні студенти, батьки, викладачі ДУЕТ!

Із початком другого тижня дистанційного навчання хочемо подякувати всім за швидке реагування. Більша частина занять університету була переведена в дистанційний режим майже одномоментно, без зволікань і втрати часу. Це заслуга кожного: викладачів, які весь час працювали над собою і намагалися покращити процес навчання, та студентів, які знову продемонстрували вражаючу волю і самодисципліну. У будь-якому контексті це непогані особисті здобутки!

Уміння швидко реагувати на зміни не так давно було конкурентною перевагою найпотужніших компаній, сьогодні це елементарна умова виживання. Коли кожна згаяна хвилина ставить під загрозу безпеку і здоров’я людей, світ змушений думати й діяти швидко.

ДУЕТ діє за новими правилами світу часу пандемії. Перехід на дистанційне навчання - це наша відповідь на особистий виклик, який вірус кинув університету. Щойно стало відомо про позитивні результати тесту на COVID-19 в спільноті ДУЕТ, часу зважувати «за» і «проти» було обмаль. Рішенням про тимчасовий перехід на дистанційне навчання ми взяли на себе відповідальність за здоров’я кожного зі студентів, у тому числі першокурсників, які розпочнуть навчання 28 вересня.

На даний момент в університеті офіційно підтверджено 4 випадки інфікування вірусом COVID-19. Тільки один з них - студент, якому поставили невтішний діагноз у перші дні вересня. Усі інші звернулися до лікарів задовго до початку навчального року, тому не мали широкого кола контактів. В університеті проведені всі належні заходи дезінфекції, і понад 70 бажаючих пройшли експрес-тестування. Ми тримаємо зв’язок з усіма цілком здоровими і тими, у кого одужання попереду. Ми разом, попри відстань.

Усвідомлюючи важливість інформування про випадки захворювання, ми не замовчуємо факти. Прозорість і відкритість – непохитні принципи ДУЕТ, навіть в умовах пандемії. Наш досвід дії на випередження в сучасних обставинах може стати корисним для інших.

Дистанційне навчання – це необхідний крок, щоб запобігти поширенню захворювання, і передусім турбота про безпеку. Закликаємо усю спільноту ДУЕТ бути пильними, дотримуватися усіх вимог адаптивного карантину, берегти себе і своїх близьких.

 

15.09.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©