Шановні студенти, батьки, колеги! 

Шановні студенти, батьки, колеги! 

Вже більше ніж півроку ми спостерігаємо за розвитком подій з поширення короновірусної хвороби спричиненою збудником COVID-19. Ми бачимо які прояви героїчної боротьби та самовіддачі демонструють нам наші лікарі. Уряди багатьох країн звітують про наближення до розробки довгоочікуваної вакцини. Весь світ долучився до боротьби з пандемією. Сьогодні ми вже пережили перший шок невідомості. Ми не піддалися паніці. Але боротьба триває. І як стверджує МООЗ, до подолання кризи ще треба докласти багато зусиль. Швидша перемога у цій боротьбі залежить від кожного з нас.

Елементарні заходи персонального захисту, гігієни, соціального дистанціювання - ось головні чинники нашої перемоги на сьогодні. Проте чи завжди ми дотримуємося цих елементарних правил? Мусимо собі відверто признатися що не всі і не завжди. Тож виникають випадки інфекціювання через контакти в громадських місцях, вдома, на роботі.

В цьому випадку кращою протидією розповсюдження інфекції є дії на упередження та локалізацію можливих або наявних осередків захворювання. У нашому випадку це карантинні обмеження у форматі дистанційного навчання, самоізоляції. Тож зважаючи на ускладнення епідеміологічної ситуації по захворюванню на короновірусну інфекцію спричиненою збудником  COVID-19, що має місце, було прийнято рішення щодо тимчасового посилення карантину у форматі дистанційного навчання терміном на 2 тижні.

Дистанційне навчання починатиметься з 08.09.2020 року по 22.09.2020 року. Додаткова інформація щодо організаційних особливостей навчального процесу у цей період буде підготовлена і розповсюджена Центром студентських комунікацій у найближчий час.

Дякуємо за розуміння.

07.09.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©