МІЖНАРОДНІ ЕКОНОМІЧНІ ВІДНОСИНИ - це круто!

МІЖНАРОДНІ ЕКОНОМІЧНІ ВІДНОСИНИ - це круто!

Вручення дипломів освітнього рівня бакалавр – важлива й урочиста подія в житті випускників престижної спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини», яка надає широкі можливості працевлаштування як  в Україні, так і в будь-якій країні світу!

Адже знання іноземних мов – це завжди вагомий додатковий інструмент у побудові успішної професійної кар’єри. Дуже зворушливо, що це останній випуск здобувачів вищої освіти Криворізького економічного інституту ДВНЗ «Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана», який має велику та яскраву історію свого розвитку.

Входження КЕІ до складу новоствореного Державного університету економіки і технологій (ДУЕТ) розпочинає нову історію, але не з чистого аркуша, а на потужному науковому і креативному підґрунті!

Дружний колектив науково-педагогічних працівників кафедри міжнародної економіки щиро вітає своїх випускників із завершенням навчання й отриманням дипломів освітнього рівня «бакалавр». Особливі вітання усім рідним і друзям випускників, які їх підтримували, і завжди були разом із ними. Тепер на дипломованих бакалаврів чекають нові починання, нові перемоги, яскраві емоції та щасливі події!

Чотири довгих роки ми з Вами разом проходили нелегкий шлях на ниві знань і стали з Вами однією родиною. Ми дуже раді, що частина випускників вступає до нашого закладу вищої освіти на магістерський рівень підготовки.

Бажаємо вам оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів, щедрої долі, вірних друзів, наснаги й невичерпної енергії! Нехай Вам щастить у нових звершеннях! Атакуйте життя, не бійтесь ставити високі цілі. Використовуйте свій потенціал і працюйте на результат. Життя любить наполегливих. Будьте щасливими, креативними, живіть по максимуму! Маємо впевненість, що теплі спогади від яскравого студентського життя надовго залишаться у пам’яті кожного випускника КЕІ ДВНЗ «КНЕУ імені Вадима Гетьмана».

Бажаємо, щоб ті труднощі, які подолані, були максимальними у Вашому житті. А далі – тільки успіх, удача, досягнення, реалізація і процвітання! Бажаємо досягти поставлених цілей, не зупинятися перед перешкодами і завжди бути впевненим у своїх силах!

Ірина Єгорова, заступник завідувача кафедри міжнародної економіки,
доцент, кандидат економічних наук.


Свої емоції висловила у чудових словах випускниця бакалаврату спеціальності 292 «Міжнародні економічні відносини», яка отримала диплом з відзнакою («червоний» диплом), староста групи МЕВ-16-1
Анна ВЕЛИКА

Чотири роки ми впевнено крокували до своєї мети.  І нарешті – здійснилось! Ми – бакалаври! Здавалося, що студентами ми будемо завжди! Наче тільки  вчора отримали свої студентські квитки, а сьогодні вже випускники. Завтра ми зробимо крок у нове життя. Яким воно буде? Залежить тільки від нас. Впевнена, що здобуті знання є міцною запорукою нашого власного старту. Дуже дякую викладачам, які з року в рік навчали не лише розглядати економічний світ на мікро-, макро- і міжнародному рівнях, а й ділилися власним досвідом, віддавали частинку своєї душі. Бажаю кафедрі міжнародної економіки яскравих звершень і процвітання, невичерпної енергії й жагучого наукового пошуку.

Круті пари + дивовижні викладачі + яскраві подорожі та наша рада студентського самоврядування – ось ідеальна формула для найкращих студентських років!

Прощаюсь із вами як випускниця Криворізького економічного інституту ДВНЗ «Київський національний економічний університет ім. В. Гетьмана», а вже у вересні зустрінемось на парах, яких я, як майбутня студентка-магістерка, чекаю з нетерпінням, але вже у новому Державному університеті економіки і технологій!  До зустрічі!


Вітає випускників Руслан Дутчак, декан факультету економіки та управління:

- Ми вручаємо дипломи нашим випускникам. Тож хочу побажати їм, щоб усі вони продовжили своє навчання в магістратурі, за результатами свого навчання отримали відмінні дипломи. А ще, щоб у їхньому житті склалася кар’єра, щоб мали достаток, всім хорошого настрою і щоб все було класно! І, звичайно ж, усе це на благо нашої країни!

07.07.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©