Перші проби «пера»

Перші проби «пера»

Інтерв’ю з випускниками Криворізького економічного інституту провела Олександра Балакар, студентка 1-го курсу спеціальності ПУА

3 липня в нашому інституті відбулася церемонія вручення дипломів магістрам, де ми мали змогу взяти інтерв'ю у деяких випускників.

- Можете, будь ласка, розповісти про себе і про те, чому ви вступили саме до нашого вузу?

- Мене звуть Гардань  Наталія Анатоліївна, я головний лікар медичного центру приватного підприємства «СтілСервіс». Наше підприємство обслуговує велике промислове підприємство «АрселорМіттал  Кривий Ріг», яке відоме у нашому місті.  Багато людей обслуговуються в нашому підприємстві  і я працюю у ньому лікарем уже 5 років. Маю вищу освіту з медицини, маю курси «Організація і управління охороною здоров'я», але за останніми наказами МОЗ  ще треба мати освіту з публічного управління та адміністрування. Тому я прийняла рішення – навчатися у цьому вузі й отримати другу вищу освіту. Я думаю, що два роки, під час яких я працювала і навчалася, були досить важкими, але мені дуже сподобалось. Це було навіть весело: неначе я повернулася в молоді роки, коли все давалося легко. Дуже допомагали нам наші  куратори і викладачі, котрі нас навчали. Мені було добре навчатися зі своїми співробітниками, тому що це були переважно лікарі, з якими я вже була знайома, через те, що нам довелося  працювати разом.

- Що вам найбільше сподобалося за час навчання у вузі?

- Найбільше мені сподобалася атмосфера вузу. Вона дружелюбна і дуже вона спонукає до навчання, все пояснювалося в дуже доступній формі, ніколи не виникало жодних проблем з отриманням знань, незважаючи на дистанційне навчання під час карантину . Також  викладачі створювали всі умови для того,  щоб нам було легше навчатися, тому що ми ще і працюємо. Вони завжди йшли нам назустріч. Тому я дякую вузу за другу освіту і, думаю, що все попереду, незважаючи на вік.

 

Інший співбесідник - Єфіменко Анатолій Іванович:

- Що Вам найбільше сподобалося за роки навчання у нашому вузі?

- Мені найбільше сподобалося, що інститут дав нам актуальні на сьогоднішній день знання, які ми надалі зможемо застосувати у нашій роботі. В моєму житті це третій і, мабуть, останній диплом, перший диплом я отримав у 70-му році минулого століття. Думаю, мені вже достатньо освіти, нехай тепер моя онука навчається. Увесь досвід, який я накопичив за ці роки, я передаю своїй онучці  і колегам по роботі.  Зараз я задоволений  своєю освітою.

- Ви порекомендували б комусь іще цей вуз?

- Так, мені дуже сподобалося. Оскільки ми всі живемо у цьому місті, я думаю, що необов'язково їхати кудись іще, щоб отримати гарну освіту. Адже це можна зробити у цьому вузі.

 

06.07.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©