Отримують дипломи випускники КЕІ

Отримують дипломи випускники КЕІ

Цими днями, а точніше, починаючи з 1 по 10 червня, в Державному університеті економіки і технологій відбувається видача дипломів випускникам Криворізького економічного інституту.

1 і 2 червня отримали дипломи магістри і бакалаври ФОФІТ. Щоб не створювати черги, дотримуючись усіх необхідних санітарних норм, приписаних у зв’язку з коронавірусом, розділили видачу документів на різні періоди часу: від 14-ї години до 16-ї.

Бажає всього найкращого своїм випускникам декан ФОФІТ Анатолій Супрун:

- Шановні студенти! Сьогодні ви закінчили один із етапів вашого навчання у вищій школі. Ви отримали диплом бакалавра, що дає вам можливість уже влаштуватися на роботу за обраною спеціальністю, а також можливість продовжити навчання в магістратурі. Було дуже приємно з вами працювати, ви всі показали хороші результати у навчанні, при захисті й написанні своїх дипломних робіт. Я знаю, що багато хто з вас буде складати чи вже склали ЗНО з іноземної мови для того, щоб вступати на магістратуру. Хочу побажати усього найкращого у професійному та особистому житті, щоб ви гарно склали іспити, вступили до магістратури і у вас все було добре.

До слів декана приєднується його заступник Наталя Волошанюк:

- Хоч у зв’язку з пандемією було скасовано урочисте вручення дипломів, та все одно на вручення прийшли викладачі кафедр, представники адміністрації, батьки і побажали випускникам усього найкращого (бо свято залишається святом!) – успіхів у роботі і житті.

Говорять випускники

- Я отримала диплом бакалавра (навчалась на спеціальності «Інженерія програмного забезпечення»), - говорить Аліна Коваріна. - Мені дуже сподобалось навчатися в інституті. Було досить цікаво. Правда, були й складні моменти, але їх ми все одно долали. У цей, останній, семестр, через карантин, було незручно навчатись, але ми виходили на зв'язок із викладачами і все подолали. Наші викладачі допомагали нам і ми захистились добре. Тепер у кожного свої плани: хто шукає роботу, а дехто планує й далі навчатися. Я склала ЗНО, тепер чекаю його результату і буду продовжувати навчатись у цьому виші та одночасно буду шукати роботу.

Руслала Деркач, студентка групи ІПЗ-16-1, випускниця інституту:

- Планую йти навчатись на магістратуру, тож чекаю результату ЗНО, яке здавала нещодавно. Обов’язково буду продовжувати навчання в цьому ж вузі, на цій же спеціальності. Все мені тут подобається: у мене лише приємні спогади про викладачів, кафедру, нашу групу. Чотири роки промайнули, як один день.

Свою думку висловлює доцент кафедри Валентина Хоцкіна:

- Хочу, щоб наші студенти прийшли до нас і продовжили навчання на п’ятому курсі. Вони мені це пообіцяли. Я не їхній куратор, але я вела у них четвертий курс (бакалаври) і 1-2 курси (магістри). Я за ними вболіваю і була для них як мама.  Багато хто говорить, що прийдуть до нас, щоб продовжити навчання. Хочу, щоб у кожного з них склалося життя так, як вони цього самі хочуть. Вони в нас отримали знання, підтвердження цьому – отриманий диплом, і я бажаю кожному з них, щоб знайшли свою дорогу в житті, займалися улюбленою справою і були задоволені і нас не забували. Щоб були щасливими!

Минулої суботи отримали дипломи магістра випускники спеціальності «Публічне
управління та адміністрування»

Їх привітав в.о. ректора Державного університету економіки і технологій, доктор економічних наук, професор Андрій Шайкан. Багато теплих слів сказав директор економічного інституту, кандидат наук з державного управління, доцент Валентин Орлов.

Подякували викладачам інституту цьогорічні випускники

Оговорить Олена Фисак:

- Ми отримали диплом магістра зі спеціальності «Публічне управління  та адміністрування». Тут ми провели два незабутніх роки в стінах цього навчального закладу. Хочемо подякувати всьому педагогічному складу Криворізького економічного інституту. Вдячні Валентину Валентиновичу Орлову – він був нашим куратором з першого дня, з початку вступу, і до сьогодні – вручення дипломів. Він вболівав за нами. Завдяки цій людині ми в повному складі закінчили навчання й отримали свої дипломи. Сподіваюсь, що кожному з нас у нашій групі і в кожного випускника складеться у професії, роботі, у майбутньому житті. Цей вуз дає великий успіх. Хай кожен випускник знайде свій зоряний шлях!

- Мене звати Дмитро Олехнович. Сьогодні урочистий день – отримання диплома. Два роки магістратури пролетіли як один день. Було і складно, і радісно, й весело. Ми отримали багато знань, тож вдячні викладачам за це у першу чергу. Ми щасливі! Тепер – відпочинок. У мене є свій бізнес, до цього я працював керівником, тож диплом мені тепер в самий раз! Тема, над якою я працював, дуже цікава – це те, як інформація впливає на населення і, навпаки, як населення впливає на державу.

Говорить Петро Стародубський, в.о. директора комунального некормерційного підприємства «Криворізька міська лікарня № 7» (отримав диплом з відзнакою):

- Два роки я навчався в інституті. Це була наша дружна сім’я – нас, студентів, уже дорослих людей, і викладачів, які віддавали нам свою душу, свої знання. Ми дуже раді, що навчались у цьому інституті. І ось, незважаючи на карантин, все ж у такій, по можливості, урочистій обставновці, ми отримали длипломи про закінчення вузу. Спасибі керівництву інституту, спасибі велике всім викладачам!

Більше фото з події за посиланням

Бажаємо нашим випускникам щасливої дороги у житті, успіхів і самовідданої праці
на благо України!

06.07.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©