Мій успіх: проєкти разом із КЕІ КНЕУ

Мій успіх: проєкти разом із КЕІ КНЕУ

Я студентка 2-го курсу Криворізького економічного інституту Катерина Івашко (спеціальність «Міжнародні економічні відносини»)

Хочу з упевненістю і блиском в очах сказати, що це був дійсно правильний вибір обрати саме цей навчальний заклад, тому що сім’я КЕІ дала мені не тільки друзів, а й можливість розвиватися і підтримку в усіх моїх починаннях поза навчальним планом. Я вже з першого курсу почала активно брати участь у різних проєктах і програмах, а мої викладачі допомагали і мотивували рухатися далі.

Розповім вам про три етапи мого розвитку разом із КЕІ КНЕУ

Першим кроком вважаю вступ до нашого еко-простору «Green Power of the university». Разом із командою ми поїхали на хакатон від «Social business in UA» в Запоріжжя, де захищали проєкт еко-хабу в інституті. Повернулися додому з величезним багажем досвіду і нових знань. Ми спілкувалися з провідними фахівцями в соціальному підприємництві, аналізували, розраховували кошториси, презентували наш проєкт перед інвесторами. Це надзвичайний досвід, завдяки участі в цьому хакатоні я зрозуміла, що хочу розвиватися саме в соціальному напрямі.

Наступним – участь у масштабному соціально-екологічному проєкті «ЕКОмісто» ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг». І вже цього разу разом зі студенткою 4-го курсу були з власною ініціативою. Головна мета проєкту – підняти усвідомленість мешканців нашого міста  про шкідливий вплив сміття на навколишнє середовище, про всі можливі наслідки ігнорування сортування сміття і потребі в переробці щоденних відходів. У правилах відбору було два етапи: онлайн-голосування і захист перед експертами представниками «АрселорМіттал Кривий Ріг». На жаль, ми не отримали інвестиції, проте ми зробили висновки і зрозуміли наші помилки, що можна назвати значним досвідом.

І, наостанок, хочу акцентувати увагу на тому, що КЕІ також дає можливості для вашого кар’єрного росту. На офіційній сторінці нам надсилають програми для розвитку, де я знайшла і взяла участь у програмі «Skills Lab: успішна кар’єра» від UNFPA в Україні та Центру «Розвиток КСВ». В рамках навчання ми відвідали ряд лекцій і для підсумку запровадили власний соціальний проєкт "Культура поводження з тваринами " в життя.

І це ще не кінець, все тільки попереду. В період карантину, наші можливості не закінчуються, КЕІ КНЕУ постійно долучає своїх студентів до різних онлайн-курсів, онлайн-вебінарів і навіть онлайн-проєктів. Бажаю всім успіху в навчанні та вашому розвитку, будьте здорові!

02.06.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©