Викладачі харчових технологій коледжу Стецишина Олена та Кохно Анжела із здобувачами освіти 3 курсу, взяли участь у Х Всеукраїнському етнофестивалі кулінарного мистецтва, що проходив на базі ВСП «Фаховий коледж технологій, бізнесу та права Волинського національного університету імені Лесі Українки».
Метою цього заходу було не тільки підвищити професійну майстерність та підняти дух патріотизму, а й відродити давні традиції української кухні. У якості конкурсних завдань Етнофестивалю зазначалося приготування гарячої страви з м’яса та борошняної страви, а також сервірування столу на 6 персон до Дня Козацтва.
25 жовтня в онлайн-режимі всі учасники захищали свої страви перед журі. Наша команда, у складі студентів групи ВХП-22 2/9 Бойко Софія та Хлонь Єгор, отримала грамоту за творчий підхід до приготування страв та оформлення столу. Софія готувала страви «М'ясо запечене в гарбузі» та «Гомбовці зі сливою», а Єгор демонстрував вміння сервірувати стіл за вказаною тематикою.
Бажаємо нашим студентам-технологам продовжувати професійне зростання та вдосконалювати свою майстерність!
Криворізький фаховий коледж ДУЕТ