Вебінар-практикум від ПУМБ

Вебінар-практикум від ПУМБ

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) – це великий і надійний приватний банк, який прагне бути фінансовим радником і помічником як для приватних осіб, так і для корпоративних клієнтів, передбачає їхні очікування і потреби, а також пропонує ефективні рішення. 

ПУМБ не тільки сам постійно навчається чомусь новому, але й з радістю ділиться своїми знаннями із здобувачами вищої освіти. За ініціативи кафедри фінансів і бухгалтерського обліку Державного університету економіки і технологій в рамках вивчення дисциплін професійного циклу 9 жовтня 2024 року відбувся вебінар-практикум на тему «Банківське кредитування фізичних осіб та клієнтів корпоративного сегменту: види, відмінності, поточні пропозиції на ринку».

До участі у вебінарі були залучені здобувачі ВО рівня «молодший бакалавр», «бакалавр» та «магістр» спеціальностей «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок», «Облік і оподаткування», «Менеджмент», «Підприємництво і торгівля», «Економіка». Спікерка заходу– Світлана Толмач, керуюча відділенням №6 ПУМБ в м. Кривий Ріг. 

Під час вебінару-практикуму спікерка висвітлила особливості оцінювання кредитоспроможності фізичних осіб, порядок та особливості розгляду кредитних заявок, що надходять від клієнтів корпоративного сегменту. 

Також окреслені питання, які потребують особливої уваги як з боку банківської установи, так і з боку клієнта, в т. ч. при розробці техніко-економічного обґрунтування кредиту. Було звернено увагу на види і механізми прийняття застави, проблеми, які пов’язані із забезпеченням кредитів. 

Центр уваги доповідачки - лінійка кредитних продуктів Банку, що пропонується для фізичних осіб та корпоративних клієнтів, серед яких чинне місце посідають кредити з державною підтримкою, що створюють додаткові можливості для розвитку бізнесу. 

Також, зацікавленість у студентської аудиторії викликали питання формування професійних та особистісних компетенцій менеджерів по роботі з кредитними продуктами. Формат дискусії дозволив студентам висловлювати свої погляди, задавати запитання та отримувати вичерпні відповіді. 

ДУЕТ щиро вдячний АТ «ПУМБ» за співпрацю і можливості набуття практичного досвіду від одного із флагманів банківської системи України.

17.10.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©