Студентки ДУЕТ побували на навчанні від «Львівського медіафоруму»

Студентки ДУЕТ побували на навчанні від «Львівського медіафоруму»

Студентки 3 курсу освітньої програми «Міжнародна інформація та журналістика» Еліза Еккерт та Анна Усенко відвідали навчальні тренінги від «Львівського медіафоруму».

П'ять медіа з Дніпропетровської області були запрошені на навчання, аби дізнатися про запити медійників і медійниць та провести тренінги, які допоможуть посилити спроможність створювати проєкти, підвищувати якість контенту та охоплювати більшу аудиторію. У межах тренінгів запрошені спікери та спікерки спілкувалися з працівницями медіа на важливі сьогодні теми.

Психотерапевтка, кризова психологиня Тара Конрад розповіла про ментальне здоров'я журналістів та журналісток під час війни, розказала, як долати стрес в умовах війни та дала практичні поради щодо покращення психологічного стану на роботі.

Керівниця «Львівського медіафоруму» та фандрейзерка Ольга Мирович розказала, як писати грантові заявки, які донори захочуть підтримати. Ангеліна Стець, керівниця проєктного відділу «Львівського медіафоруму», детально розповіла про  впровадження проєктного підходу у роботу видання і організацію процесів управлінні командою від ідеї до впливу.

Ще однією корисною темою для медійників і медійниць стали журналістські розслідування. Команда NGL Media продемонструвала інструменти та практики для локальних розслідувань, навела приклади успішних розслідувань з власного досвіду.

Також журналісткам пощастило поспілкуватися з креативним директором «Львівського медіафоруму» Отаром Довженком. Говорили про виклики медіа під час війни, плани та мрії.

 «В умовах війни потрібно, по-перше, будувати різні і якомога гнучкіші плани і стратегії, по-друге — чітко бачити цілі, по-третє — інвентаризувати те, що потрібно вам для досягнення цілей, вміти зрозуміло й реалістично це описати. Тоді рано чи пізно ваші мрії стануть планами, а необхідні для них ресурси знайдуться», — говорить Отар Довженко.

16.10.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©