Чи є в ДУЕТ підземні лабіринти?

Чи є в ДУЕТ підземні лабіринти?

Загадкова історія корпусу, таємничі підземні лабіринти, старовинний люк на подвір'ї – ДУЕТ вражає.

Про все це (і навіть більше) студент_и/ки й викладач_і/ки Юридичного інституту дізналися під час пішохідної екскурсії Кривим Рогом. Це був корисний, цікавий і надзвичайно захоплюючий досвід. 

Вкотре переконалися, що Кривий Ріг – це не тільки потужне індустріальне місто, а ще й місто з давньою історією та великою культурою. 

Основний маршрут проходив проспектом Поштовим, з якого і розпочався літопис нашого міста. Мандрували від будинку до будинку, почули унікальні історії будівель, котрі збереглися до сьогодення. 

Валентина Серьогіна й Олена Лєдовська з Туристичного клюбу «Невгамовні гідеси», які й провели екскурсію, порадили екскурсантам якомога частіше дивитися довкола себе у повсякденному житті, тому що наша історія написана буквально на кожному кроці. Варто лише зуміти її побачити у бурхливому потоці життя.

Юридичний інститут дякує керівництву ДУЕТ, профспілці працівників освіти і науки нашого вишу, Туристичному клюбу «Невгамовні гідеси» за організацію та проведення захопливої екскурсії рідним Кривим Рогом.

15.10.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©