ДУЕТ на з'їзді представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ України

ДУЕТ на з'їзді представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ України

У Головному навчальному корпусі Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбувся з'їзд представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ України. 

Юридичний інститут Державного університету економіки і технологій представляв кандидат юридичних наук, доцент кафедри права, адвокат Віктор Рекун.

Метою заходу було обрання представників від наукової спільноти до Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії прокурорів і Ради прокурорів України.

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів визначає рівень фахової підготовки осіб, які виявили намір зайняти посаду прокурора та вирішує питання щодо дисциплінарної відповідальності прокурорів, переведення та звільнення прокурорів з посади.

Кваліфікаційно-дисциплінарна комісія прокурорів є колегіальним органом у кількості 11 членів, два з яких призначає з’їзд представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ України. 

За результатами таємного голосування до цієї комісії було обрано:

  •  Булулукова Олега Юрійовича, кандидата юридичних наук, доцента кафедри криміналістики, Національного університету імені Ярослава Мудрого, адвоката.
  •  Бобровник Світлану Василівну, доктора юридичних наук, професора Національної академії наук Інституту держави і права імені В.М. Корецького.

Рада прокурорів є вищим органом прокурорського самоврядування у період між всеукраїнськими конференціями прокурорів. До цього органу обрали одну представницю від юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ України – Кожуру Людмилу Олександрівну, доктора юридичних наук, Директора КНЕУ ім. Вадим Гетьмана, професора кафедри теоретичної юриспруденції.

ДУЕТ пишається участю нашого викладача у з'їзді і голосуванні, а також дякує організаторам за визнання професійності нашого вишу.

25.09.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©