Вивчай англійську з носіями мови та отримай 2 дипломи

Вивчай англійську з носіями мови та отримай 2 дипломи

Студентам і студенткам 1 курсу групи МН-24 презентували Програму подвійного диплома Державного університету економіки і технологій (ДУЕТ) та литовського Університету Вітовта Великого (ВМУ).

Переваги програми подвійного диплома:

  • Пріоритет англійської мови у навчанні та спілкуванні
  • Міжнародна академічна мобільність у ЄС
  • Гнучка програма навчання
  • Подвійний диплом
  • Унікальний досвід і конкурентоспроможність

Університет Вітовта Великого (Каунас, Литва) – це європейський класичний університет вільних мистецтв і наук. Виділяє його серед університетів Балтії максимальна демократичність, ліберальність і турбота про студентів. Тому в ньому щорічно здобувають вищу освіту в Литві 9500 молодих людей з різних країн світу під керівництвом 500 професорів.

ПОДВІЙНИЙ ДИПЛОМ:

  1. Бакалавр з менеджменту (ДУЕТ): Спеціальність 073 «Менеджмент». Видається українською мовою з посиланням на другий диплом.
  2. Бакалавр з управління бізнесом (ВМУ): Спеціальність «Логістика і комерція». Видається англійською мовою з посиланням на другий диплом.

Ця програма надає можливість студентам розширити свої знання, здобути міжнародний досвід і навички для успішної кар'єри у сфері менеджменту.

ОСОБЛИВОСТІ НАВЧАННЯ:

  • Учасники програми одночасно вважаються студентами Державного університету економіки і технологій та Університету Вітовта Великого.
  • Гарантоване перезарахування кредитів між університетами.
  • Можливість покинути програму Подвійного диплому і продовжити навчання тільки в ДУЕТ.

Студенти і студентки спеціальності 073 «Менеджмент», скористайтеся унікальною можливістю отримати два дипломи – український і литовський!

20.09.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©