Вересневі вебінари від Clarivate

Вересневі вебінари від Clarivate

Запрошуємо на чергові вебінари від компанії Clarivate українською, в ZOOM. Реєстрація на заходи відкрита, передбачено сертифікат учасника за умови прослуховування 90% основного часу вебінару.

Розклад вебінарів https://clarivate.libguides.com/europe/ukraine

19 вересня. Час 10:15–11:15

Тема: Згадуючи олімпіаду: здобутки наукові та спортивні

Тези: На вебінарі поговоримо про чемпіонів в спорті та науці, що спільного та відмінного. Визначимо наукових чемпіонів в певній галузі, проведемо наукометричні аналізи тем, установ, науковців, визначимо лідерів, та як обрати кращу стратегію розвитку за допомогою Web of Science та InCites.

Реєстрація:

 https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_fFdxQcrkTzqFAI5IPoJnTA

Research Smarter

26 вересня. Час 10:15–11:15

Тема: Демонстрація ваших здобутків за допомогою профілів дослідників у Web of Science.

Тези: Наукова спільнота зростає та ускладнюється, дослідникам, бібліотекарям, керівникам університетів, спонсорам і видавцям потрібні інструменти, які допоможуть їм виділитися та знайти правильних партнерів.

Профілі дослідників у Web of Science допомагають всебічно показати здобутки науковця, включаючи публікації, наукометричні показники, рецензії та редакторську роботу в одному профілі.

Приєднуйтеся до цієї сесії, щоб дізнатися більше про авторів, їхні ідентифікатори та їхні профілі дослідників у Web of Science, як створюються та верифікуються профілі дослідників. Завдяки більшій видимості внеску дослідників, співробітників та партнери можуть швидше знаходити один одного, а керівники можуть покращити оцінку та аналіз досліджень.

Реєстрація: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_wWdjxLxMRd6b2r_x4OWXqg


Бібліотека ДУЕТ

18.09.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©