Вітаємо бакалаврів міжнародних економічних відносин із захистом кваліфікаційних бакалаврських робіт!

Вітаємо бакалаврів міжнародних економічних відносин із захистом кваліфікаційних бакалаврських робіт!

«Ми це зробили!» – саме під таким гаслом студенти і студентки міжнародних відносин захистили свої дипломи 20 червня. Попри періодичні відключення світла та різні часові пояси, міжнародники вкотре довели, що вони тримають руку на пульсі світу!

Тематика робіт цього року традиційно для МЕВ віддзеркалює питання розвитку міжнародного бізнесу, світових ринків, цифрової глобалізації, повоєнного відновлення, санкцій, економічної дипломатії, міжнародних інвестицій та міжнародних відносин України на шляху до євроатлантичної та європейської інтеграції.

Завжди цікаво спостерігати, які теми обирають наші міжнародники для дослідження. Адже це своєрідне віддзеркалення тих проблем, які студенти вважають найбільш вагомими та прагнуть вирішити для кращого майбутнього!

Екзаменаційна комісія відзначила високий рівень виконання бакалаврських робіт, актуальну тематику та змістовну дискусію зі здобувачами.

Пишаємося вами, бакалаври міжнародних економічних відносин ДУЕТ!

Чекаємо на вас в магістратурі, адже перед вами відкриваються нові горизонти для поглиблення знань та професійного зростання!

20.06.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©