Курс «Маркетинг»

Курс «Маркетинг»

Завершився другий семестр 2023/2024 навчального року. Викладачка Тетяна Петрішина ділиться успіхами з дисципліни «Маркетинг».

«Протягом семестру ми разом зі здобувачами освіти опановували основи маркетингу, і цей час був надзвичайно насиченим! – розповідає Тетяна Петрішина. – Ми проводили маркетингові дослідження вітчизняних компаній та світових брендів, будували мапи емпатії та шляху споживача (зокрема, в межах проєкту з дизайн-мислення), вибудовували стратегії комунікації з різними типами споживачів у цифровому середовищі».

І це ще не все. Також розглядали кейси маркетингової товарної та збутової політики різних компаній, вчилися формувати маркетингові стратегії залежно від видів маркетингу та сучасного стану компанії. Студенти і студентки створювали гугл-форми та проводили опитування, практикувалися в проведенні інтерв'ю, дискутували на тему етики в маркетингу, методів та інструментів маркетингу через перегляд фільмів, і багато іншого.

Здобувачі освіти залишилися задоволені таким комплексним підходом до вивчення маркетингу, про що свідчать їхні відгуки! Дискусії точилися довкола побудови матриці Бостонської консалтингової групи (БКГ) в Excel. Дехто вже випробував її у своїй діяльності і задоволений результатами, а для тих, хто не відвідував пари і намагався зробити все в кінці семестру, це стало справжнім випробуванням. Тому відвідування пар – запорука успішного навчання. 

«Мені надзвичайно сподобалося працювати з нашими студентами першого та другого курсу економічних спеціальностей (МН, МАР, МЕВ, ПТ, ПТБД, ФБС, ЕК, ОіОП, МСД). Я отримала від занять велике задоволення! Дякую всім за активну участь і цікаві дискусії!» – відзначила Тетяна Петрішина. 

12.06.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©