ДУЕТ – твій науковий шлях з першого курсу

ДУЕТ – твій науковий шлях з першого курсу

Захист курсових проєктів першокурсників/иць – фішка ДУЕТ. Адже ми переконані, що науковий шлях має починатися з перших днів навчання у виші.

Студенти і студентки 1 курсу ОП «Міжнародна інформація та журналістика» закінчили вивчення дисципліни «Теорія масової інформації та комунікації» і захистили курсові проєкти.

Участь у захисті взяли директорка Інституту управління та лідерства Катерина Слюсаренко, яка і викладає цю дисципліну, та доцентка кафедри міжнародних відносин Наталія Шелудякова.

Про що ж говорили зі студентами і студентками?

  • Про вплив мас-медіа, про фейки, дезінформацію, переконання, маніпуляцію, інформаційні війни… 
  • Про необхідність критичного аналізу медіа-контенту, розпізнавання фейкових новин та пропаганди, що особливо важливо в умовах постійного інформаційного потоку.  
  • Про ключову роль масових комунікацій у просуванні соціальних змін.  
  • Про вплив масових комунікацій на суспільні норми і цінності, на формування національної ідентичності.

«Дійсно, масова комунікація настільки пронизує наше повсякденне життя, що ми часто забуваємо про її присутність і про її вплив, – зазначає Катерина Слюсаренко. – До того ж технології, які дозволяють здійснювати сучасну масову комунікацію, лише посилюють її присутність і владу. Сподіваюся, що отримані знання та навички допоможуть студентам і студенткам не лише в професійній діяльності, але й у повсякденному житті».

Сам захист курсових проєктів відбувся у цікавому місці – Креативному хабі AnimeLab. Студенти і студентки змогли ближче познайомитися з японською культурою та світом анімації.

11.06.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©