Студенти ДУЕТ перемогли на технологічному хакатоні

Студенти ДУЕТ перемогли на технологічному хакатоні

У рамках науково-технологічного фестивалю «Science & Tech Fest OL» студенти Факультету інформаційних технологій ДУЕТ здобули перемогу на технологічному хакатоні. У команду криворізького вишу об'єдналися Микита Сиволап, Дмитро Бєлов, Артем Юшков.

Учасники працювали над пошуком покращень та створенням інноваційних рішень у галузях технологій, MedTech та енергетики. У форматі змагань командою трудилися над розробкою як hardware, так і software рішень, а також отримали підтримку експертів і технологічних керівників від компаній-партнерів IRON Lviv Tech Cluster, а також EPAM, Intellias та інших.

«У перший день ми обрали кейс, присвячений темі стабілізації камери і відстежування об'єктів як-от на дроні, – розповідає студент ФІТ Микита Сиволап. – Ментори допомагали нам, натякали у якому напрямку рухатися та оцінювали успіхи. На другий день ми допрацювали проєкт, зробили презентацію, підготувались, виступили, дали відповіді на запитання та перемогли».

«Science & Tech Fest OL» – щорічний всеукраїнський науково-технологічний фестиваль, який об'єднує молодь, бізнес, науково-дослідні інституції, заклади освіти та владу у прагненні знаходження рішень, налагодження зв'язків та створення інновацій для позитивних змін у всіх сферах нашого життя. Цьогоріч співорганізатором стало національне студентське об’єднання Українська асоціація студентів.

Державний університет економіки і технологій вітає Микиту Сиволапа, Дмитра Бєлова й Артема Юшкова з перемогою на хакатоні та бажає нових цікавих технологічних проєктів, які сприяють розвитку нашого суспільства і роблять життя простим та зрозумілим.

06.06.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©