Відчувати Перемогу – ДУЕТ на міжнародному рівні

Відчувати Перемогу – ДУЕТ на міжнародному рівні

Студентка групи ПУА-21 Ярослава Воронова посіла 1 місце на XXII-му Міжнародному медіафестивалі-конкурсі «ПресВесна на Дніпрових схилах».

Члени журі опрацювали понад 800 творчих робіт на цьогорічну тему «Я так бачу світ». Замальовка Ярослави стала найкращою з-поміж 60 робіт в номінації «Літературна творчість/Проза».

Урочиста церемонія нагородження переможців відбулася в Київському Палаці дітей та юнацтва. На ній побували Ярослава Воронова і керівниця її творчої роботи, асистент кафедри міжнародних відносин Ольга Миза. 

Після урочистостей вони долучилися до майстер-класу від членів журі «Розбір польотів» за номінаціями. Також взяли участь у тренінгу «Факти проти фейків. Мандрівна лабораторія демократії» від лектора з Данії Лейфа Лонсманна.

Загалом у медіафестивалі-конкурсі взяли участь 578 учасників як з України, так і з-за кордону: Польщі, Нідерландів, Данії, Узбекистану, Словаччини, Канади, США, Марокко, Литви, Латвії, Бельгії, Чехії. 

Державний університет економіки і технологій вітає студентку Ярославу Воронову та керівницю її творчої роботи Ольгу Мизу з перемогою на міжнародному рівні, бажає творчих злетів і нових перемог!

24.05.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©