День вишиванки у КФК ДУЕТ

День вишиванки у КФК ДУЕТ

Вже 18 років в Україні існує прекрасна традиція, покликана зберегти українські цінності, передати їх наступному поколінню, – ми святкуємо День вишиванки. Щороку в Україні проводять особливий флешмоб, який полягає в тому, що люди одягаються в національний одяг, фотографуються та викладають світлини в соціальні мережі, створюючи такий унікальний, впізнаваний у всьому світі, український бренд.

Особливе значення має День вишиванки зараз, коли росія продовжує повномасштабну війну проти України. Одягнена вишиванка 16 травня є символом незламності українського духу, заявою на весь світ про те, що українці - вільний народ.

16.05.2024р. наші студенти прийняли участь у Національній руханці у вишиванках «Дякуємо ЗСУ», зняли вітальний відеоролик «Я у вишиванці», де всі бажаючі ділилися своїми світлинами у вишиваному вбранні, а викладачі та співробітники коледжу провели вже традиційний щорічний флешмоб – фотосесію «Наш колектив – наша родина», відзначивши День сім’ї, що так символічно співпав із днем українського оберегу - вишиванки.


Криворізький фаховий коледж 

 

 

20.05.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©