Інновації та економіка – участь студенток ДУЕТ у Міжнародній науково-практичній конференції

Інновації та економіка – участь студенток ДУЕТ у Міжнародній науково-практичній конференції

Студентки другого курсу спеціальності «Комп'ютерні науки» – Єлизавета Білая та Анжеліка Кодлубовська (група КН-22), в режимі онлайн взяли участь у І Міжнародній науково-практичній конференції «Інженерні інновації та розбудова національної економіки», котра відбулася 9-10 травня 2024 року в Запоріжжі.

Єлизавета доповідала про сучасні виклики подальшої діждіталізації, а Анжеліка – про використання комп'ютерних технологій у рекламі. Для другокурсниць це було освітнім випробуванням, але вони змогли опанувати хвилювання і виступили на високому рівні.

Анжеліка відзначає: «Конференція справила на мене позитивне враження завдяки актуальним темам і змістовним доповідям. Також сподобалося те, що виникала жива дискусія між доповідачами та фахівцями. Це був, безперечно, цікавий досвід».

«Я отримала незабутні враження від участі у конференції. Завдяки вдалому вибору теми, написанню тез та співпраці із викладачкою Оксаною Романенко, я дізналася багато нового і корисного для себе. Також плюсом для мене була можливість трохи підтягнути свою англійську й отримати досвід публічного виступу», – говорить Єлизавета. 

Державний університет економіки і технологій пишається своїми студентками та бажає їм високих наукових здобутків.

15.05.2024
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©