Вебінар в рамках онлайн-практики "Time management..."

Вебінар в рамках онлайн-практики "Time management..."

24.04.2020 о 15:00 год. відбувся вебінар у рамках онлайн-практики "Time management—інструменти керування завданнями і часом"

Тайм-менеджмент – це мистецтво управління часом. Чи володієте ви цим мистецтвом?

У якийсь момент кожен із нас зіштовхується з тим, що в роботі виникає більше завдань, аніж є часу на їх виконання. Ви не висипаєтеся, постійно затримуєтеся на роботі і не встигаєте зробити все в назначений термін. Ви «замоталися» і не пам'ятаєте, коли в останній раз відпочивали. Ви живете в постійному поспіху, і тому сил і часу на сім'ю, друзів, захоплення вже не залишається. Хочете все виправити? Навчитися планувати час і все встигати, вести справи без поспіху? Навчитися, як ставити завдання та відслідковувати їх виконання? Реалізувати себе, свої мрії і досягти заповітних цілей? І просто стати успішним? Тоді цей вебінар для Вас!

Спікер: Сергій Чехла – партнер у Консалтинговій компанії С&К Counsulting Group, співавтор курсу «Інвестиційний аналіз проектів» у школі «ProPM».

Вебінар відбувся на платформі Zoom.

Відгук про участь у вебінарі

Катерина Слюсаренко: "Сьогодні Сергій Чехла допоміг нам розібратися з тим, як все встигати, вести справи без поспіху, повноцінно відпочивати; реалізувати себе, свої мрії і досягти заповітних цілей і просто стати успішним!Також ми поговорили про те, чи треба планувати час і де це потрібно робити; як ставити завдання та відслідковувати їх виконання".

 

 

 

 

 

 

22.04.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©