«Круглий стіл» до Дня Гідності та Свободи

«Круглий стіл» до Дня Гідності та Свободи

День Гідності та Свободи – це день нашої незламної боротьби, яка триває і досі. До цієї пам'ятної дати у ДУЕТ відбувся «круглий стіл» у змішаному форматі – офлайн/онлайн. До його проведення долучилися не тільки працівники та студенти університету, а й представники обласної влади та Ради молодих вчених Дніпропетровщини. 

До присутніх звернулися ректор ДУЕТ Андрій Шайкан, начальник відділу науки, вищої освіти та атестаційної експертизи Департаменту освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації Микола Кравченко (онлайн).

З доповіддю «Революція Гідності: події, які змінили країну» виступив проректор ДУЕТ Валентин Орлов. Голова Ради молодих вчених Дніпропетровської області, к.т.н, доцент НТУ «Дніпровська Політехніка» Наталія Деревягіна представила (онлайн) доповідь «Стипендії імені Героїв небесної сотні: увічнення пам’яті заради майбутнього».

На трагічному прикладі неймовірно важливої для нашої країни історичної події – Революції Гідності, учасники «круглого столу» мали можливість дослідити історичні передумови кардинальних змін в житті України, а також морально-етичні основи формування честі та гідності нашого населення. Наочності цьому додало онлайн-підключення з експозиції «Революція Гідності» у приміщенні музею російсько-Української війни, де знаходилася наша студентка Карина Гайванович (ІП-22).

Щемливим моментом заходу став відеоряд з авторською поезією, присвяченою подіям на Майдані, від студенток ДУЕТ Дар’ї Гальцової, Аріни Горячової, Софії Стефанової (ПС-23-1).

У День Гідності та Свободи ми вшановуємо патріотизм і мужність громадян, які стали на захист демократичних цінностей, прав та свобод людини і зробили свій європейський вибір. Гідність і Свобода – основа світобачення кожного українця та кожної українки.

Слава Україні! Героям слава!

23.11.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©