Спілкувалися онлайн

Спілкувалися онлайн

16 квітня між викладачами та керівництвом КЕІ було проведено вебінар – зустріч онлайн  на платформі ZOOM. Таке спілкування зумовлене вимогою часу – пандемією, яка сьогодні панує по всьому світу

Розпочав зустріч перший заступник директора з науково-педагогічної і навчальної роботи, доктор економічних наук, професор Сергій Гушко. Увагу присутніх було звернено на найважливіших питаннях, які нині стоять перед колективом. Це: наповнення змістом розділів на сайтах, що розповідають про наш інститут, зокрема, інформація про студентське життя (розділи «студенти», «випускники», «роботодавці» та ін.), інформація про паралельне навчання, дуальну освіту, практику, розділи для батьків.

До того ж, зовсім скоро розпочнеться вступна кампанія 2020 р. Як зазначив відповідальний секретар відбіркової комісії, доцент Анатолій Супрун, варто донести вступникам наше гасло: «КЕІ – пріоритет № 1».

Увагу керівництва було також  звернено і на діяльність працівників бібліотеки, спортивних секцій, ради студентського самоврядування.

Долучилися до розмови заступник директора з науково-педагогічної та виховної роботи, кандидат наук з державного управління, доцент Валентин Орлов і директор КЕІ, доктор економічних наук, професор Андрій Шайкан.

Півторагодинна розмова була проведена в діловому ключі. Наприкінці вебінару всім побажали доброго здоров’я і – до нових зустрічей онлайн.

17.04.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©