Меморандум про співпрацю ДУЕТ і «Дія. Бізнес Кривий Ріг»

Меморандум про співпрацю ДУЕТ і «Дія. Бізнес Кривий Ріг»

Під час «круглого столу», присвяченого кадровому резерву майбутнього, у Державному університеті економіки і технологій відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між нашим вишем і центром «Дія.Бізнес Кривий Ріг».

5 фактів про «Дія. Бізнес»:

  1. Національний проєкт з розвитку підприємництва та експорту.
  2. Ініційований Мінцифрою.
  3. «Дія. Бізнес» – це суббренд екосистеми проєктів Дії.
  4. Не фінансується коштами з державного бюджету.
  5. Має дві складові: онлайн та офлайн.

Руслан Шамрін, керівник центру «Дія. Бізнес Кривий Ріг», презентував студентам ДУЕТ освітні заходи, які відбуваються у центрі, навчальні, акселераційні та грантові програми для молоді.

Ще під час навчання студенти і студентки можуть звернутися в центр підтримки підприємців «Дія. Бізнес Кривий Ріг» і здобути знання від топових спікерів України, пройти навчання, захистити свої бізнес-проєкти і отримати найголовніше – фінансування для розвитку власної справи.

Підписання Меморандуму відкриває можливості як для і молоді, так і для бізнесу. Студенти і студентки зможуть навчитися тих професій та бізнесу, які є найактуальнішими в Україні.

Така співпраця відкриває сучасні можливості для професійного зростання, щоб молодь могла реалізувати свій потенціал у рідному місті та бути ефективними задля власного розвитку та розбудови України.

 

16.11.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©