Oнлайн-навчання кафедри інформатики і прикладного програмного забезпечення

Oнлайн-навчання кафедри інформатики і прикладного програмного забезпечення

Кафедра інформатики і прикладного програмного забезпечення активно використовує Skype для проведення онлайн-лекцій та консультування дипломних робіт. Переваги даного месенджеру в його безкоштовності та можливості працювати в режимі групових відео-конференцій 100 годин на місяць. Особливо це актуально для дистанційного навчання в умовах карантину. Враховується в режимі онлайн і психологічний аспект. Так, якщо студент соромиться виходити в режимі відео, він просто може вимкнути камеру (при цьому демонструвати свій екран дисплею та задавати питання). Таким чином відбувається повна взаємодія викладач-студент.

Наприклад, одна з лекцій, яка була проведена доцентом кафедри Лисенком В.С. для студентів 2-го курсу спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» з дисципліни «Розробка Windows-додатків на Visual C++ (фреймворк MFC)», має назву «Малювання 2D-графіки засобами GDI». Студенти задавали власні питання та отримували вичерпні відповіді.

Кафедра бажає всім наснаги та міцного здоров’я, а також успіхів в навчальному процесі, використовуючи сучасні інструментальні засоби!

16.04.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©