Спільний вебінар ДУЕТ з Національним офісом Еразмус+

Спільний вебінар ДУЕТ з Національним офісом Еразмус+

9 листопада Державний університет економіки і технологій провів спільний вебінар з Національним офісом Еразмус+ на тему «Інтернаціоналізація та впровадження проєктів з міжнародної кредитної мобільності». 

Головним спікером заходу була проєктна менеджерка НЕО в Україні Катерина Жданова. На заході були присутні понад сотню науково-педагогічних працівників університету та чотирьох фахових коледжів.

Під час виступу пані Катерини Жданової учасники вебінару змогли більше дізнатись про програму Еразмус+ та можливості, які вона відкриває як для особистого розвитку дослідників, викладачів і студентів, так і для розвитку науково-дослідницького та освітнього потенціалу закладів вищої та професійно-технічної освіти. 

Особливу увагу було приділено можливостям проєктів з міжнародної кредитної мобільності як початковим крокам для встановлення ефективних міжнародних зв’язків та подальшого залучення у більші міжнародні проєкти.

Як висновок було зазначено, що наразі основною задачею університету є практичне залучення учасників вебінару до проєктної діяльності в рамках програми Еразмус+. 

Було запропоновано створення ініціативних груп з працівників структурних підрозділів ДУЕТ з написання проєктних заявок у тісній співпраці з відділом міжнародних зв’язків університету та Національним Еразмус+ офісом.

Завершився вебінар сесією «Питання-Відповідь», під час якої були обговорені питання створення ініціативних груп з написання проєктів, особливостей взаємодії з міжнародним відділом університету та Національним Еразмус+ офісом, індивідуальних проєктних можливостей для викладачів в рамках проєктів Жан Моне, особливості фінансування проєктів тощо. Найактивніші учасники обговорення отримали подарунки від Національного Еразмус+ офісу.

Цей захід став значним кроком в напрямку розширення міжнародної співпраці й інтернаціоналізації Державного університету економіки і технологій.

Більш детально ознайомитись з можливостями програм Еразмус+ можна на сайті.

У випадку додаткових запитань просимо звертатись до контактної особи: 

Павло Григораш, адміністратор центру міжнародної академічної мобільності ДУЕТ, +380960443923, ciam@duet.edu.ua.

 

13.11.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©