ДУЕТ лунає на радіохвилях!

ДУЕТ лунає на радіохвилях!

Студентки другого курсу, які навчаються за освітньою програмою «Менеджмент креативних індустрій» (група МСД-22), у рамках навчального процесу відвідали Радіо Кривбас. Там вони мали змогу ознайомитися детальніше з внутрішньою системою радіо та спробувати себе у ролі ведучих прямого ефіру.

Дуже дякуємо директору Радіо Кривбас Олександру Козаку та викладачці ДУЕТ Ользі Якубовській за цікаву екскурсію та безцінний досвід!

Читай відгуки студенток про екскурсію:

Вікторія Коптєва, студентка МСД-22

«Дуже цікава та пізнавальна екскурсія, де кожна з нас могла більш детально ознайомитися з внутрішньою системою радіо та спробувати себе у ролі ведучих прямого ефіру».

Інна Пікуля, студентка МСД-22

«Екскурсія на Радіо Кривбас була чудовим досвідом. Нам показали процес створення радіопередач, як працюють журналісти й техніки. Завдяки цій екскурсії я дізналася багато нового про те, як працює радіо, і залишилася вражена професіоналізмом команди. Дякую за запрошення викладачці кафедри управління бізнесом Ользі Якубовській та директору радіо Олександру Козаку».

Юлія Євдокімова, студентка МСД-22

«Респект директору Радіо Кривбас Олександру Козаку, який провів захопливу екскурсію радіостанцією, надав можливість відчути себе у новому амплуа та побути частиною команди-професіоналів». 

Карина Пасіченко, студентка МСД-22

«Було дуже цікаво бачити, як працює радіостанція зсередини. Особливо вразила студія, де проходять прямі ефіри. Цінною була можливість спробувати себе в ролі ведучої. Велике дякую викладачці Ользі Якубовській та директору Радіо Кривбас Олександру Козаку за гостинність і цікаву екскурсію, яка залишила море позитивних емоцій і вражень!»

02.11.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©