Всесвітній день заощаджень у ДУЕТ

Всесвітній день заощаджень у ДУЕТ

31 жовтня у ділових колах святкують Всесвітній день заощаджень, який нагадує нам про значення фінансової культури та мудрого розпорядження власними коштами. Цей день відзначається не лише як сприяння збереженню, а й як можливість розглянути своє фінансове майбутнє з нової перспективи.

У ДУЕТ відбувся великий демонстраційний захід. Кафедра обліку і фінансів запропонувала учасникам і учасницям навчитися та почати впроваджувати в своєму житті здорові фінансові звички, досягати своїх фінансових цілей та росту в сфері фінансової грамотності, використовуючи водночас і магічну гру і симулятор реального життя «Життєвий капітал».

Важливо пам'ятати, що кожний малий крок у напрямку фінансової відповідальності може призвести до великого досягнення. Незалежно від того, чи це створення заощаджень на майбутнє, інвестування чи раціональне використання ресурсів, кожна дія рахується.

Основні факти заходу:

  • Організатор – кафедра обліку і фінансів, Клуб фінансової грамотності ДУЕТ, Профспілка ДУЕТ
  • 30 учасників – студенти і студентки ДУЕТ.
  • Міні-лекція про історію заощаджень та бліц-опитування від Наталі Смілянської
  • Міні-лекція про важливість заощадження та поради, як це робити від керівниці відділення банку ПУМБ Світлани Толмач
  • Деякі студенти ґрунтовно підготувалися та прийшли з відповідним макіяжем
  • 6 ігрових локацій в укритті;
  • Велику фінансову гру «Життєвий капітал» провели тренери, стажери, амбасадорами фінансової грамотності від ФГВФО, викладачі і співробітники ДУЕТ – Ольга Кондратюк, Катерина Лозівець, Ольга Смирна, Наталя Супрун, Софія Скворцова, Клуб фінансової грамотності ДУЕТ – Людмила Обод, студенти спеціальності 071 «Облік і оподаткування» – Олена Батехіна, Дарина Ведмідська, Анастасія Білякова, вчителі-тренери Криворізької гімназії №24 – Юлія Табакіна, Оксана Шевченко (вітаємо з дебютом в ДУЕТ).
  • ДУЕТ об’єднує та гостинно приймає друзів.

Ми переконані, що завдяки заходу кожен та кожна знайдуть у собі силу та мотивацію навчитися, як досягти фінансового добробуту, котрий дозволить втілити свої мрії та плани, а думки та підходи до управління грошима зміняться на ліпше.

Не забули і про Хелоуін – грим, маски, павуки, привиди та багато вітальних слів були написані учасниками на тематичних листівках один одному та тренерам, банкірам, стажерам та амбасадорам фінансової грамотності від ФГВФО.

02.11.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©