День визволення України від гітлерівських загарбників

День визволення України від гітлерівських загарбників

Сьогодні, 28 жовтня, Україна відзначає День визволення від гітлерівських загарбників. Ця дата є важливою сторінкою в історії нашого народу, який ціною величезних жертв виборов свободу і незалежність.

До цієї дати група МЕВ-23 підготувала відео з декламуванням поезії Василя Симоненка «Можливо знову загримлять гармати». А група МН-23 записала відео з поезією Сергія Жадана «Доки тебе стереже твоя спрага». 

День визволення України – це день пам'яті про героїв, які віддали своє життя за нашу свободу, та шани до сивочолих українських ветеранів. Ми маємо пам'ятати їхній подвиг і робити все для того, щоб і зараз наша країна була сильною і квітучою. 

Цього дня також згадуємо тих, хто в тилу самовідданою працею наближав розгром ворога та складаємо глибоку шану солдатським вдовам, дітям війни, які допомагали підіймати Україну з руїн.

Згадуючи страшні лихоліття того часу, дуже прикро і боляче усвідомлювати, що Україна знову опинилася в безжалісному полум'ї війни...

Щиро дякуємо усім ветеранам Другої світової війни, учасникам визвольної боротьби, сучасним Героям і Героїням за відвагу, самовідданість і любов до Батьківщини. Честь і слава вам, наші Герої та Героїні!

28.10.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©