Карантин карантином, а заняття за розкладом!

Карантин карантином, а заняття за розкладом!

Про дистанційні заняття, підготовку до виробничої практики та захисту дипломних робіт на кафедрі менеджменту та публічного адміністрування...

Здобувачі вищої освіти ІІІ курсу вже місяць навчаються у дистанційній формі: індивідуальні роботи, лекції, практичні заняття та контрольні модульні роботи.

Студенти жартують, що, через карантинні заходи, наприклад, дисципліна "Електронне урядування" є дуже актуальною та знання, які отримують, вже знадобились й у повсякденному житті.

А зі студентами IV курсу проведено не тільки заняття, а й консультування, щодо організації виробничої практики та майбутньої дипломної роботи. Також студенти дізнались про свої бали допуску до екзаменів та оцінки заліку. 

Тут студенти жартують, що це вперше в їх житті, коли унеможливлюється варіант запізнення на пару/залік/екзамен. 

Не оминули он-лайн зустрічі й наших випускників: студентів VI курсу. Консультація в он-лайн форматі, щодо захисту дипломної роботи, була проведена з деканом факультету економіки та управління Дутчаком Русланом Романовичем, завідувачем кафедри менеджменту й публічного управління Макаренко Вітою Олександрівною, доцентом кафедри Мокряком Едуардом Валерійовичем та зовнішнім експертом Радьком Юрієм Олексійовичем. На зустрічі роз'язнили організаційні моменти захисту дипломних робіт та на що треба звернути увагу. Також обговорили те, що, у зв'язку з карантинними заходами, захист дипломної роботи відбувається, тільки у іншому, цікавому режимі :)

Карантин? Дистанційне навчання? Захист дипломних робіт в он-лайн формі? 

Не питання. Зі всім впораємось!

15.04.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©