Інтернаціоналізація у навчанні

Інтернаціоналізація у навчанні

Якщо експромт, то тільки такий! Уяви, ти досвідчений чотирикурсник міжнародки. Приходиш на типову пару з підготовленою домашкою, а тут… тебе зустрічає німецький професор Ларс Мікер, а з ним ще 50 незнайомців, які опановують журналістику у столичних вишах. Ви усі вперше бачите одне одного, але відразу починаєте разом пітчити правові проблеми євроінтеграції, а потім писати круті аналітичні записки!

Такий формат має назву міксованого класу і саме його запропонувала студентам міжнародних відносин київська лекторка Анжеліка Досенко. Вже котрий рік науковиця співпрацює з кафедрою міжнародних відносин ДУЕТ. Вона знана серед наших студентів міжнародної журналістики своїм вибуховим підходом до занять!

Цього разу студенти четвертого курсу програми «Міжнародна інформація та журналістика» ДУЕТ разом зі студентами журналістики ТНУ ім. Вернадського та факультету соціально-гуманітарних технологій ДПУ взяли участь в інтерактивному вебінарі професора Університету Північного Рейна Ларса Мікера.

Ларс є науковцем у царині міжнародних фінансів та експертом з питань права ЄС. Учасники розібрали на кейсах логіку побудови правової та фінансової системи Європейського Союзу, торкнулися питання бенефіціарів та реципієнтів серед країн Європи, податків і тарифів. Розуміння цих категорій є особливо важливим для майбутніх фахівців у галузі міжнародних відносин. Тож готові до нових експромтів !

25.10.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©