Вітаємо першокурсників у дружній родині Інституту економіки та бізнес-освіти!

Вітаємо першокурсників у дружній родині Інституту економіки та бізнес-освіти!

Кафедра економіки та цифрового бізнесу спільно с кафедрою управління бізнесом 26 вересня 2023 р. зустрічалися з першокурсниками спеціальностей «Економіка», «Менеджмент», «Маркетинг», «Підприємництво та торгівля», «Менеджмент соціокультурної діяльності» та «Компʼютерні науки».

Зустріч відбулася офлайн в укритті ДУЕТ. Під час зустрічі до першокурсників звернувся директор Інституту економіки та бізнес-освіти Олег Подкопаєв, а також відбулося спілкування із завідувачами кафедр та викладачами. Новоспечені студенти із задоволенням розповідали про себе і свої враження від навчання, адже пройшов вже місяць, як вони стали студентами ДУЕТ. До речі, враження ці були сповнені позитивних емоцій і переконань у правильному виборі навчального закладу. 

Під час зустрічі студенти отримали багато корисної інформації стосовно організації навчального процесу, різноманітних заходів, що проводяться в Університеті, роботи Центру студентських комунікацій та Ради студентського самоврядування. 

Наприкінці заходу голова РСС Інституту разом зі студентськими кураторами запропонували нашим «новеньким» різноманітні активності, спрямовані на знайомство одне з одним та розкриття талантів кожного та кожної. 

Бажаємо нашим першокурсникам відчувати себе частинкою великої і дружної родини ДУЕТ-family!

Навчайтесь з натхненням і задоволенням, мрійте і досягайте омріяних вершин!

29.09.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©