ДУЕТ – у центрі мистецького життя Кривого Рогу

ДУЕТ – у центрі мистецького життя Кривого Рогу

Освітній процес виходить за межі моніторів та укриттів. Студентки групи МСД-22 разом із викладачкою ДУЕТ, директоркою ДК «Центральний», Ольгою Якубовською відвідали художню виставку «Нова» та поетичний марафон «Нескорені».

Виставка «Нова» – це проєкт про людей, які творять у Кривому Розі, сучасне мистецтво як джерело натхнення, нові можливості розвитку міста, добросусідство та взаємопідтримку, новий формат життя та архітектури.

В рамках проєкту вперше було представлено роботи видатних українських митців із приватної колекції Романа Єрмоленка: Сергія Гая, Миколи Глущенка, Романа Михайлова, Олександра Ройтбурда, Анатолія Ротаря, Ілони Сільваши, Тиберія Сільваши, Володимира Сая, Валерії Турбіної, Олега Тістола, Іллі Чічкана та інших.

Крім цього, на виставці окремо було представлено спеціальну експозицію робіт криворізького митця Євгена Дзюби, а також Ренато Ортіса «Погляд».

Студентки познайомились з творами сучасного українського мистецтва та послухали поезію, яка торкається найтонших струн людської душі. 

18.09.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©