ДУЕТ вітає з Днем Української Державності!

ДУЕТ вітає з Днем Української Державності!

«Соняхи Перемоги» – флешмоб єднання, який Державний університет економіки і технологій влаштував до Дня Української Державності.

Ще навесні біля всіх корпусів ДУЕТ та наших чотирьох коледжів дружна ДУЕТ-family посіяла соняхи. Їх дбайливо доглядали, поливали, зрощували у любові – і ось вони розквітли якраз до Дня Української Державності. Неймовірна жовтогаряча краса!

Соняхи символізують єдність українців у прагненні нашої Перемоги. Які відстані не були б між нами, ми завжди єдині у своїй любові до рідної країни та підтримці Сил Оборони.

Цьогоріч Україна вдруге відзначає День Української Державності. Ця памʼятна дата покликана нагадувати, що українське державотворення має понад тисячолітню традицію, а його джерела знаходяться у середньовічній Київській Русі, центром якої був Київ.

День Державності відзначається 28 липня – того ж дня, коли українські християнські церкви вшановують памʼять Київського князя Володимира Великого та День Хрещення Руси-України.

Історія української державності – це не 30 років незалежності. І  навіть не 100 років, як могло б здатися, якщо починати відлік від Української  Народної Республіки, яка постала в 1917 році. Українській державності – понад 1000 років!

 

28.07.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©