Блискучі результати проблемної групи з креативного вивчення англійської мови

Блискучі результати проблемної групи з креативного вивчення англійської мови

Проблемна група з креативного вивчення англійської мови продовжує наполегливо працювати в ДУЕТ. Попри те, що група розпочала свою роботу в жовтні 2022 року, ми вже маємо блискучі результати!

Окрім регулярних зустрічей із членами групи з креативного вивчення англійської мови, студенти другого курсу різних спеціальностей взяли участь у двох Міжнародних науково-практичних конференціях.

Так, члени проблемної групи Аміна Зубалій (група ОіОП-21), Харенко Юлія (група ФБС-21) разом із керівницею групи к.п.н., доцентом Ольгою Чижиковою взяли участь у IV Міжнародній науково-практичній конференції «Міжнародні наукові дослідження: інтеграція науки та практики як механізм ефективного розвитку» (м. Київ, 28–29 квітня 2023 р.) й опублікували тези доповідей англійською мовою. Наукова робота присвячена ефективним навчальним стратегіям розвитку креативного мислення під час вивчення іноземних мов.

Але це ще не все! 16 квітня 2023 року члени групи Анастасія Хромичкіна, Ангеліна Дашко та Юлія Омельяненко, студентки спеціальності «Інженерія програмного забезпечення», разом із керівницею групи Ольгою Чижиковою виступили на Міжнародній науковій конференції «Соціальні комунікації в умовах глобалізаційних процесів: стан, тенденції, перспективи», м. Тернопіль (Секція «Прикладні інформаційні системи та технології») та презентували результати свого дослідження англійською мовою. Це був цікавий досвід і перший виступ студенток з науковою доповіддю, яку вони гідно презентували англійською мовою.

Працюємо креативно, плідно, із задоволенням! Запрошуємо здобувачів освіти ДУЕТ до нашої команди. Приєднуйся до нас, з нами цікаво!

26.05.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©