Фінансовий батл #ЖиттєвийКапітал, ДУЕТ, весна 2023 – це «Фінансовий смеш»

Фінансовий батл #ЖиттєвийКапітал, ДУЕТ, весна 2023 – це «Фінансовий смеш»

У спорті «smash» (з англ.) – це удар по м'ячу, котрий летить вище голови на поле суперника. Справжній «Фінансовий смеш» відбувся у ДУЕТ 16 травня 2023 р. під час фінансового батлу, справедливим суддею якого стала гра «Життєвий капітал».

У фінансовому батлі взяли участь шість команд криворізьких ліцеїв №№ 24, 71, 113, 127, 129, ПКЛ. На них очікувало чимало приємностей – можливість стати найуспішнішим учасником або командою у фінансовому батлі, видача ігрових стартових умов життя від співавтора «Життєвого капіталу» Сергія Івагла, вітання і подарунки від численних гостей, які підтримують Національний проєкт з фінансової грамотності, тренерів, амбасадорів з фінансової грамотності, банкірів, спілкування зі студентами.

Усі, хто долучився до фінансового батлу, поринули у теплу родинну атмосферу ДУЕТ. За кожним гральним столом – 6 учасників з різних ліцеїв, тож розрахунки балів і визначення переможців були максимально чесними та прозорими. До того ж цього яскравого дня не було тривог, за що ми дякуємо ЗСУ!

Під час фінансового батлу були неймовірна спільна робота команд, інтерв’ю, фото, нагородження та справжні овації для команди-переможниці з ліцею №24! Також організатори визначили найкращих гравців відповідно до ролей у грі – працівник банку, менеджер, військовослужбовець, викладач, кухар, підприємець.

Дякуємо за співпрацю тренерам, амбасадорам з фінансової грамотності: Ірині Коваленко, Вірі Курячей, Ганні Паламарчук, Ользі Рузановій, Тетяні Голобородько, Вірі Шепелюк, Людмилі Обод та помічникам тренерів, студентам, котрі допомагали й комунікували з учасниками батлу!

Висловлюємо подяку нашим партнерам за підтримку у привітанні переможців: Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, ГО «Діловий клуб «Партнер», Департаменту освіти і науки виконкому Криворізької міської ради, Райффайзен Банк та ПриватБанк, ГО «Центр сталого розвитку та регіональних ініціатив», представнику страхової компанії ТАС.

 

19.05.2023
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©