Як не нудьгувати на карантині

Як не нудьгувати на карантині

Коли вся робота завершена, пари зроблені на місяць уперед, доповіді всі написані, документи розіслані – виникає питання: «І що ж тепер робити, щоб не знудитись?»

Ми можемо вам порадити такі варіанти:

1.  Генеральне прибирання. Це зараз не тільки займе декілька годин, а й буде корисним для здоров’я. Протріть полички та предмети на них від пилу, перемийте підлогу, приберіть у тих закутках, які ви при звичайному прибиранні пропускали. Щоб прибирання не поглибило вас у стан нудьги – увімкніть музику;)

2.  Передивіться свої речі. Можливо, ви давно хотіли обновити гардероб, але вам здавалось, що у вас і так багато кофтинок, а насправді ви з них носили тільки декілька. Ті речі, які ви вже точно не будите носити, це речі, які за цей рік жодного разу не були одягнуті (повірте, ви їх вже і не одягнете), можна зібрати та передати нужденним. От за час карантину ви і добру справу зробите J

3.  Ви хотіли навчитися малювати, грати на музичному інструменті, але не було часу. От, зараз саме той час, коли ви можете це зробити, благо на Уoutube безліч безкоштовних уроків!

4.   Ви багато навчались і працювали й не встигли побачити багато цікавих фільмів та серіалів. Тепер ви можете надолужити;)

5.  Зараз ви можете усією родиною віртуально відвідати оперу та музеї (прогрес, він такий!). Варто лише почати, а потім ви самі вже зрозумієте, як та чим заповнити свій вільний час, щоб не нудьгувати!

З вами була кафедра соціально-гуманітарних наук.

Продуктивного карантину!

23.03.2020
ЮРИДИЧНА АДРЕСА: вул. Медична 16, м.Кривий Ріг, Україна duet.edu.ua@gmail.com +380 97 214 8869
ПРИЙМАЛЬНА КОМІСІЯ: пл. Визволення 2, м.Кривий Ріг, Україна vstup.duet@gmail.com +380 98 207 3648

Генеральні партнери

Copyright 2024 ©